Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikvaker 2020 – Tips voor onderwaterfotografie van de Nederlands Kampioen

Inspiratie, informatie en interactie! Schuif tijdens Duikvaker 2020 op de stand van DuikeninBeeld aan bij René Weterings. Hij werd in 2019 voor de tweede maal Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie en deelt maar al te graag tips met je!


Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie. Het klink voor veel fotografen ver weg. Dat deed het ook voor onderwaterfotograaf René Weterings! Maar inmiddels heeft hij twee jaar achter elkaar de titel gewonnen én heeft hij Nederland op het WK mogen vertegenwoordigen, waar hij een zilveren plak behaalde.
Op de weg ernaartoe is hij veel valkuilen tegengekomen, maar ook heel veel mensen die hem net weer even de juiste tip gaven zodat hij een stap vooruit kon zetten. Maar – en dat zal hij aan de Thematafel zeker als eerste tip aan je meegeven – het belangrijkste is dat je plezier hebt in wat je doet.

Aan de Thematafel vertelt hij over zijn eigen ervaringen, geeft hij tips voor hoe je jezelf én je foto’s keer op keer kunt verbeteren en vooral hoe je plezier houdt in wat je doet. Heb je vragen, vuur ze vooral op hem af. Wil je dat hij naar je foto’s kijkt en tips geeft, neem ze vooral mee op een USB-stick.

En nee… om aan te schuiven bij René hoef je niet de ambitie te hebben om Nederlands Kampioen te worden… het mag wel natuurlijk!

Wanneer?

zaterdag 15.30 uur
zondag 11.30 uur
(tijden onder voorbehoud)

Waar?

Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Duikvaker vindt traditiegetrouw plaats in het eerste weekend van februari. Hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, is de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel info- en entertainment op de diverse podia, in de theaters en op de stands.

Duikvaker 2020:
vrijdag 31 januari van 18 tot 21 uur
zaterdag 1 februari van 10 tot 18 uur
zondag 2 februari van 10 tot 17 uur

20% korting en kans op een prijs!

Bestel je kaarten online met de speciale DuikeninBeeld-promocode! Je krijgt niet alleen 20% korting op de entreeprijs, maar maakt ook kans op een Scubapro Zoom Combo-snorkelset! Klik hier voor de kortingscode!

Alle info vind je op de website van Duikvaker en op de speciale Duikvaker-pagina op DuikeninBeeld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief