Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Met korting naar Duikvaker én kans op een Scubapro Zoom Combo-snorkelset!

Wil jij met 20% korting naar Duikvaker en ook nog eens kans maken op een Scubapro Zoom Combo-snorkelset? Bestel dan nu je toegangskaart met de speciale kortingscode van DuikeninBeeld.

Op 31 januari (avond), 1 en 2 februari 2020 is het weer Duikvaker, het jaarlijkse evenement voor duikend, snorkelend en freedivend Nederland en België! Voor de 28ste keer is dit duikevent de start van een mooi duikseizoen! Een enorm oppervlak vol met duikmaterialen, de leukste bestemmingen, opleidingen, veel aandacht voor de natuur, gadgets, allerlei activiteiten en presentaties!

En natuurlijk is ook DuikeninBeeld er weer met allerlei activiteiten waar je als bezoeker aan mee kunt doen – voor duikers én door duikers! Schuif aan bij specialisten aan de thematafel, doe mee aan de quiz, stem op je favoriete duikfoto’s in de expo (of beter nog: laat zelf een foto voor de expo afdrukken!), ontmoet de makers en klets over jouw duikavonturen! Heb je ideeën voor of opmerkingen over DuikeninBeeld, wij horen ze graag.

Korting én kans op een snorkelset

Wie in de voorverkoop zijn entreekaarten koopt met de kortingscode van DuikeninBeeld (maar liefst 20% korting!), maakt bovendien kans op een Scubapro Zoom Combo ter waarde van 115 euro. Altijd handig als je gaat duiken of snorkelen! En we mogen twee van deze hi-end sets weggeven.

Bestel nu je kaarten voor Duikvaker en vul onder aan de bestelling de speciale DuikeninBeeld promocode DIB20 in! Je krijgt  20% korting en wie weet, win jij de Scubapro snorkelset.

De actie loopt tot en met vrijdag 31 januari 2020 om 18:00 uur.

Duikvaker vindt traditiegetrouw plaats in het eerste weekend van februari. Hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, is de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel info- en entertainment op de diverse podia, in de theaters en op de stands.

Duikvaker 2020:
vrijdag 31 januari van 18 tot 21 uur
zaterdag 1 februari van 10 tot 18 uur
zondag 2 februari van 10 tot 17 uur

Alle info vind je op de website van Duikvaker en op de speciale Duikvaker-pagina op DuikeninBeeld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief