Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikvaker 2020 – Hoe kies je de juiste compact camera?

Inspiratie, informatie en interactie! Schuif tijdens Duikvaker 2020 op de stand van DuikeninBeeld aan bij Ron Offermans, dé expert op het gebied van compact camera’s. 


Hoe kies je een compact camera? Best ingewikkeld want waar moet je op letten? Hoe weet je welke camera geschikt is voor de foto’s die jij wilt maken? De termen en specificaties vliegen je om de oren! Onderwaterfotograaf Ron Offermans is in de wereld van de compact camera’s gedoken en heeft in zijn boek Handboek digitale onderwaterfotografie – De basis orde in de chaos geschept. Ten minste… de verschillen tussen de compact camera’s bleken zo groot te zijn dat hij per model ook nog een bijlage heeft gemaakt en cursussen verzorgt. Hij kan je dan ook als geen ander adviseren en je vragen beantwoorden.

Aan de Thematafel op Duikvaker gaat hij in op de voor- en nadelen van de diverse compact camera’s en kijkt hij naar jouw wensen. Wil je in de tropen haaien fotograferen of ga je de camera vooral gebruiken voor de prachtige naaktslakken in Zeeland? Of wil je het allebei? Ron Offermans brengt licht in de duisternis!

Wanneer?

zaterdag 12:30 uur
zondag 10:30 uur
(tijden onder voorbehoud)

Waar?

Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1.

Duikvaker vindt traditiegetrouw plaats in het eerste weekend van februari. Hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, is de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel info- en entertainment op de diverse podia, in de theaters en op de stands.

Duikvaker 2020:
vrijdag 31 januari van 18 tot 21 uur
zaterdag 1 februari van 10 tot 18 uur
zondag 2 februari van 10 tot 17 uur

20% korting en kans op een prijs!

Bestel je kaarten online met de speciale DuikeninBeeld-promocode! Je krijgt niet alleen 20% korting op de entreeprijs, maar maakt ook kans op een Scubapro Zoom Combo-snorkelset! Klik hier voor de kortingscode!

Alle info vind je op de website van Duikvaker en op de speciale Duikvaker-pagina op DuikeninBeeld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief