Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikvaker 2020 – Foto’s met een wow-factor maken

Inspiratie, informatie en interactie! Wil jij wel eens weten hoe je foto’s met een wow-factor maakt, zoals onderwaterfotograaf Raymond Wennekes doet. Hij laat het je zien aan de Thematafel en geeft je handige tips.


Je ziet ze vaak voorbij komen op allerlei social mediakanalen….een foto van bijvoorbeeld een pauwkoker-worm of van een anjelier! De ene is nog mooier vastgelegd dan de andere, maar vaak
zien ze er wel een beetje hetzelfde uit. Je kent ze wel, van die 13-in-een-dozijn-foto’s. Raymond Wennekes heeft zich daarom een unieke stijl aangeleerd om juist deze onderwerpen vast te leggen op een aparte manier. Zo worden foto’s van dingen die je vaak tegenkomt tijdens een duik, ineens foto’s met de zogenoemde wow-factor!

Wil je eens iets anders proberen, maar weet je niet direct hoe je dat moet aanpakken? Raymond legt je aan de Thematafel uit hoe je de normale dingen kunt vastleggen met een wow-factor. Hij laat zien welke materialen hij gebruikt en hoe hij ze gebruikt.

Ben je nou nog niet zo’n doorgewinterde onderwaterfotograaf? Geen probleem…juist deze workshop zal ook jou dat zetje in de goede richting geven om je foto’s beter te maken.

Raymond Wennekes is een fanatieke (zegt hij zelf!) onderwaterfotograaf. In 2016 en 2017 was hij Nederlands Kampioen. Creativiteit is zijn handelsmerk – hij probeert zijn foto’s altijd net iets anders dan anders te maken. Een belangrijke factor daarbij is de belichting, die vaak zorgt voor een wow-factor! 

Wanneer?

zaterdag 13.30 uur
zondag 13.30 uur
(tijden onder voorbehoud)

Waar?

Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Duikvaker vindt traditiegetrouw plaats in het eerste weekend van februari. Hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, is de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel info- en entertainment op de diverse podia, in de theaters en op de stands.

Duikvaker 2020:
vrijdag 31 januari van 18 tot 21 uur
zaterdag 1 februari van 10 tot 18 uur
zondag 2 februari van 10 tot 17 uur

20% korting en kans op een prijs!

Bestel je kaarten online met de speciale DuikeninBeeld-promocode! Je krijgt niet alleen 20% korting op de entreeprijs, maar maakt ook kans op een Scubapro Zoom Combo-snorkelset! Klik hier voor de kortingscode!

Alle info vind je op de website van Duikvaker en op de speciale Duikvaker-pagina op DuikeninBeeld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief