Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Jongeren duiken onder in onderwaterwereld op Duikvaker

Duiken is niet zomaar een sport of hobby, het is voor velen de toegang naar een andere wereld. Voor jong en oud is de onderwaterwereld een wereld van rust, kleur en vormen van leven die je nog niet eerder hebt gezien. De schoonheid van koraalriffen, het mysterie van gezonken schepen en het samenspel van het meest uiteenlopende zeeleven maken duiken tot een ervaring waar je iedere keer nog lang over na kan praten. En wat is een betere manier om dit allemaal te ontdekken dan op de beurs Duikvaker 2024?

Gratis toegang t/m 16 jaar

Allereerst goed nieuws voor de jongere avonturiers: ben je 16 jaar of jonger, dan is de toegang tot de beurs gratis. Ja, helemaal gratis! De organisatoren van Duikvaker zien het belang van het introduceren van een nieuwe generatie aan de onderwaterwereld. Een wereld die zowel fascinerend als kwetsbaar is en de moeite waard is om door iedereen ontdekt en beschermd te worden.

Programma

Kennis maken met de duiksport? Dat kan door bijvoorbeeld mee te gaan met een snorkelsafari. Of wil je de diepere wateren verkennen? Meld jezelf dan aan voor een opleiding om je duikbrevet te halen. Alle mogelijkheden vind je op Duikvaker. Maar er is meer. Heb je er wel eens aan gedacht om op een tropisch eiland duiklessen te geven in je tussenjaar? Op Duikvaker vind je de informatie hierover. Verder is Defensie aanwezig om te vertellen hoe je van duiken je beroep kan maken. En de Nederlandse Onderwatersportbond vertelt je meer over duiken in Nederland en waar je bij jou in de buurt een duikopleiding kunt volgen. Heb je echt de smaak te pakken, dan staan er nog duikscholen van over de hele wereld die informatie geven over hoe mooi het is om daar te duiken. Of je nu een startende duiker bent of net ervaring hebt met snorkelen, op Duikvaker is er voor ieder wat wils.

We willen blijven genieten van onze natuur

Zeker! En daarom besteden we hier al jaren veel aandacht aan op de beurs. Vaste gasten zijn onder andere Sea Shepherd, Manta Trust en Sea First. Maar ook bij andere stands word je geïnformeerd. Wat dacht je bijvoorbeeld van liveaboards die varen op zonne-energie? En duikmaterialen die gemaakt zijn van gerecyclede materialen? En de koraalherstelprogramma’s op Bonaire?

Duikvaker 2024

Wanneer:
zaterdag 3 februari van 10 tot 18 uur

zondag 4 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24, Houten

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 16,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB24 (geldig tot en met 2 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO Definition Duo 118 duiktas ter waarde van 275 euro.
Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang, maar reserveer in de voorverkoop wél een ticket.
Gratis parkeren.

Bestel nu je kaarten voor Duikvaker en vul onder aan de bestelling de speciale DuikeninBeeld promocode DIB24 in! Je krijgt  20% korting en wie weet, win jij de Scubapro Definition Duo duiktas t.w.v. 275 euro.
De actie loopt tot en met vrijdag 2 februari 2024.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief