Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Freediving

Freediving, let’s do it! | Thematafel Duikvaker 2024

Inspiratie, informatie en interactie – daar draait het om aan de Thematafel op de stand van DuikeninBeeld.

Op één ademteug onder water… durf jij het aan? Het heeft zo zijn voordelen! Nanja van den Broek neemt je aan de Thematafel mee in de wereld van freediving en ademhaling.

Wat is een Thematafel?

De Thematafel is een onderdeel van de stand van DuikeninBeeld op Duikvaker. Er staan er twee en om elk heel en half uur zit er gedurende 45 minuten een specialist op zijn of haar gebied aan de Thematafel – de thema’s zijn gevarieerd! Jij kunt aanschuiven, vragen stellen, meedoen, meepraten, je eigen ervaringen delen of lekker luisteren. Je hoeft je niet aan te melden, schuif lekker aan!

Nanja met dolfijnen
Freediving. Diederik van den Berg
Bron: Enker.nl

Freediven, duiken op één ademteug, het geeft je een ultiem gevoel van vrijheid. Nanja van den Broek neemt je mee in de wereld van het freediven aan de Thematafel bij DuikeninBeeld. Ze heeft al menig freediver in Nederland opgeleid én haar sporen verdiend binnen de wereld van het freediven, ze vestigde zelfs een wereldrecord.

Nanja vertelt je meer over deze ontspannende tak van sport die vele verschillende disciplines kent en zo veel mogelijkheden biedt. Ze geeft je handige tips en laat je aan de Thematafel zien dat je met een paar ademhalingstechnieken weer langer je adem vast kunt houden – je zult verbaasd staan over jezelf! Bovendien… de technieken van het freediven zijn ook in het dagelijks leven een uitkomst (bijvoorbeeld in een stress-situatie).

Heb je interesse? Schuif aan en doe mee!

Wanneer?

zaterdag 15:30 uur
(tijd onder voorbehoud)

Waar?

Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Wereldrecord Variable Weight in the pocket!

Duikvaker 2024

Wanneer:
zaterdag 3 februari van 10 tot 18 uur

zondag 4 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24, Houten

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 16,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB24 (geldig tot en met 2 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO Definition Duo 118 duiktas ter waarde van 275 euro.
Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang, maar reserveer in de voorverkoop wél een ticket.
Gratis parkeren.

Bestel nu je kaarten voor Duikvaker en vul onder aan de bestelling de speciale DuikeninBeeld promocode DIB24 in! Je krijgt  20% korting en wie weet, win jij de Scubapro Definition Duo duiktas t.w.v. 275 euro.
De actie loopt tot en met vrijdag 2 februari 2024.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief