Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Veel nieuws van Duikvaker…

Hoe dichterbij Duikvaker komt, hoe meer er is te melden over het leuke event op 4 en 5 februari. Organisator Patrick van Brienen geeft een update!

Binnenkort is het weer tijd voor de Duikvaker, de beurs voor liefhebbers van de onderwaterwereld. Er is de afgelopen maanden hard gewerkt aan de beurs. Inmiddels kunnen we zeggen dat er dit jaar weer heel wat nieuws te zien zal zijn.

Manta’s

Bezoek bijvoorbeeld de stand van Manta Trust en zwem virtueel mee met de majestueuze manta’s op de hun stand! Als je van de manta’s houdt of meer wilt weten over hun gedrag, leven en waar je ze kunt vinden, dan is deze stand zeker de moeite waard.

Cyprus

Ook zal het toerismebureau van Cyprus dit jaar voor het eerst met een grote stand aanwezig zijn op de beurs. Cyprus heeft alle elementen van een waar duikersparadijs. De duikervaring op Cyprus is divers, opwindend en bij elke nieuwe expeditie weer anders, maar altijd met de belofte iets unieks te ontdekken, van oude amforen en stenen ankers tot het rijke onderwaterleven.

25 jaar Diving World

In 2023 neemt ook Diving World uiteraard weer deel aan Duikvaker! Dit jaar een bijzondere editie voor hen, zij vieren namelijk een prachtig jubileum. 25 jaar Diving World! Net als voorgaande edities van Duikvaker zal Diving World worden omringd door meer dan 20 partners van over de hele wereld.

De Aalscholvers

Duikcentrum de Aalscholvers en hun team van enthousiaste instructeurs zal komend jaar weer in hal 2 te vinden zijn en zelfs met een nòg grotere stand. Op Duikvaker kan je bij hen terecht met vragen over GUE en PADI opleidingen, leuke workshops of voor informatie over bijvoorbeeld wings, heating producten, onderwaterscooters of droogpakken.

Forensisch duiken

Een van de presentaties op de MainStage gaat over forensisch duiken. Forensisch duiken is een vorm van duiken waarbij duikers specifiek op zoek gaan naar bewijsmateriaal of andere objecten die van belang kunnen zijn voor een juridische zaak. Dit kan bijvoorbeeld gaan om bewijsmateriaal dat verband houdt met een misdaad, zoals een wapen of een mobiele telefoon. Het kan ook gaan om objecten die van belang zijn voor een ongevalonderzoek, zoals een vliegtuigwrak of een vermiste persoon.

Duikmaterialen te koop

Naast deze kleine greep uit interessante stands en presentaties biedt Duikvaker ook de mogelijkheid om duikmateriaal te kopen bij diverse winkels op de beurs. Het is bovendien een geweldige plek om andere duikers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Daarnaast is Duikvaker gewoon een gezellige beurs om te bezoeken. We kunnen niet wachten je te ontmoeten op Duikvaker 2023. Tot snel!

Duikvaker 2023

Wanneer:
zaterdag 4 februari van 10 tot 18 uur

zondag 5 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 15,00 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB23 (geldig tot en met 3 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO ademautomaat MK19 EVO Din/G260 ter waarde van 705 euro. Een ademautomaat die staat voor betrouwbaarheid én duikcomfort!
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

Er staat van alles op het programma bij Duikeninbeeld!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Jij bepaalt welke foto’s in de Dynamische Foto-expo hangen! Stem op je favorieten! Elk uur worden de minst favoriete foto’s gewisseld voor nieuwe.
Heb jij ook een duikfoto voor de expo? Stuur nu in! Na Duikvaker ben je een fotoprint van max. 70*50 cm rijker.

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief