Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Waterproof: Facing Reality voor het perfecte pak | Duikvaker 2024

Facing Reality! Dat doen ze bij Waterproof om jou te voorzien van de juiste kleding. Op Duikvaker kun je de producten van het Scandinavische merk uitvoerig bekijken.

Om het barre Scandinavische klimaat te overleven leerden onze voorouders hoe belangrijk het is om op de kleinste details te letten. Ze leerden dat hun apparatuur bestand moet zijn tegen de realiteit van het klimaat. Dat is de reden waarom ze bij Waterproof hun eigen R&D doen, eigen productiefaciliteiten hebben en zelf de materialen inkopen. Ze testen hun  producten en ideeën tijdens expedities in Antarctica en het noordpoolgebied, maar ook op andere uitdagende plekken in de hele wereld. En dit alles inclusief de strengste kwaliteitscontrole om te voldoen aan de zwaarste normen en uitdagingen van de echte wereld. Dit is hun erfgoed en daar zijn ze trots op. Bij Waterproof noemen ze dit simpelweg ‘Facing Reality!’

Wij hebben ruim 35 jaar ervaring als producent en ontwikkelaar van hoogwaardige duikuitrustingen. Het Waterproof-verhaal is in de loop der jaren gegroeid, er is een toegewijd ontwikkelingsteam en er werden meerdere prijzen voor de beste duikpakken gewonnen. We hebben onafhankelijke distributeurs in elk land waar duiken belangrijk is, en productiefaciliteiten en retailers wereldwijd. Je vindt ons op elk continent en in elke oceaan!

Ook op Duikvaker!

In Hal 1 vind je de stand van Waterproof.

Daar kan je de nieuwste droogpakken bewonderen. Zo ook de aller nieuwste D7 EVO, uit de serie van de reeds bekende D7 Nylotech en de robuustere D7 Cordura.

Is het mogelijk om een bestseller te verbeteren? Dat was de vraag waarmee de WaterProof R&D-afdeling werd geconfronteerd na de release van de D7X-pakken. Ze hebben de tijd genomen om naar de markt te luisteren en zich te verdiepen in hun eigen wensen en ervaringen Het resultaat is het nieuwe vlaggenschip van de D7-familie, de D7 EVO.

De D7 Evo is voorzien van een nieuw gepatenteerde zachte polsringsysteem, FLEXLOCK, een slim, slank, zacht en veilig verwisselbaar siliconen afdichtingssysteem. Het FLEXLOCK integreert naadloos in de arm van het pak. Het is gemaakt van transparant TPU (thermoplastisch polyurethaan), is licht van gewicht en beschikt over een visueel bevestigingsvenster om ervoor te zorgen dat de afdichting correct is gemonteerd en zeker te zijn dat er geen lekkage is.

Verder is de nieuwe D7 Evo uitgerust met een flexibele en zachte YKK Aquaseal kunststof  droge rits, waardoor het aan- en uittrekken van het pak nog eenvoudiger wordt. Er wordt gebruikgemaakt van het beproefde Nylotech-materiaal met extra Kevlar-versterking op het zitvlak en ellebogen. Er zit een extra vak met ritssluiting in de flap van de pocket voor duiktabellen, checklists en meer. Het pak is uitgerust met het SI TECH Quick Neck-systeem, SI TECH-ventielen en wordt geleverd met de nieuwe TPU roll-top dry bag.

Nieuw is ook de D8 Origo

Voor duikers die de voorkeur geven aan een minimalistisch ontwerp, maar nog steeds de noodzakelijke functies voor geavanceerd duiken en de hoogste kwaliteit vereisen, zowel qua materiaal als vakmanschap. De slim fit, anatomisch gevormde D8 ORIGO met ritssluiting aan de voorkant en gemaakt van sterk Poly 300D Tri-Lam is de perfecte keuze.

De D8 ORIGO heeft een verstelbare telescopische torso met bretels waarmee de duiker het pak perfect past. De lange en gebogen YKK Aquaseal #10 droge rits zorgt voor gemakkelijke toegang en verbeterde beweging van het bovenlichaam. Alle cruciale onderdelen die bij beweging betrokken zijn, zoals armen, benen en romp, zijn ontworpen om de bewegingsvrijheid te vergroten.

D8 ORIGO is uitgerust met neopreen Warm Neck en Warm Cuffs, latex nekafdichting en verlengde latex seals bij de polsen, Cordura® 500D versterkte kniebeschermers, zachte en lichte Xlite Flexboots, lichtgewicht zakken met dubbele koordlussen en SI TECH-ventielen. Polyurethaanprint over het zitvlak biedt antislip- en slijtvastheid. Om het pakket compleet te maken wordt een praktische tas met geïntegreerd aankleedkussen meegeleverd.

Verder kan je de gehele actuele collectie van WaterProof komen bekijken op de stand. De adviseurs vertellen je het graag.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief