Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Wild Water pakt uit op Duikvaker

Wij kijken ook in 2020 weer uit naar jullie bezoek aan onze stand op Duikvaker! En of het de moeite waard zal zijn!?

Partners van over de hele wereld zijn naar Nederland afgezakt om jullie te woord te staan: Indonesië, Filippijnen, Egypte, Bahamas, Zuid-Afrika… Kom langs voor info uit eerste hand!

Nieuw in ons aanbod: Saoedi-Arabië opende enkele maanden geleden opnieuw zijn deuren voor toeristen. Wild Water ging intussen al op verkenning en start vanaf 29/02/20 opnieuw met 2 liveaboards. 10 jaar geleden waren we ook op deze bestemming al dé specialist, we hebben de draad gewoon opnieuw opgenomen! Wil je deze spectaculaire en ongerepte bestemming ontdekken vooraleer het er te druk wordt, doe het nu!

Naar goede gewoonte zullen we weer zeer scherpe promoties aanbieden voor liveaboards en resorts in de Malediven, Indonesië en tal van andere bestemmingen. Check it out!

Interesse in workshops fotografie? Topfotografen staan je graag te woord over hun workshops in samenwerking met Wild Water.

Neem deel aan onze gratis tombola, en maak kans op een tegoedbon ter waarde van maar liefst 3.000€ voor een liveaboard aan boord van “Ilike Indonesia”!

Je vindt ons in hal 2, stand 436. Tot dan!

Duikvaker vindt traditiegetrouw plaats in het eerste weekend van februari. Hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, is de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel info- en entertainment op de diverse podia, in de theaters en op de stands.

Duikvaker 2020:
vrijdag 31 januari van 18 tot 21 uur
zaterdag 1 februari van 10 tot 18 uur
zondag 2 februari van 10 tot 17 uur

20% korting en kans op een prijs!

Bestel je kaarten online met de speciale DuikeninBeeld-promocode! Je krijgt niet alleen 20% korting op de entreeprijs, maar maakt ook kans op een Scubapro Zoom Combo-snorkelset! Klik hier voor de kortingscode!

Alle info vind je op de website van Duikvaker en op de speciale Duikvaker-pagina op DuikeninBeeld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief