Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Weet je dit al? | Duikvaker 2024!

Het gaat nu echt bijna gebeuren. Nog een paar dagen voordat we starten met de opbouw van de beurs. En daarna opent Duikvaker 2024 de deuren voor alle liefhebbers van duiken en snorkelen. Maar weet je dit al?

Eerder hebben we al gezegd dat de beurs groter en dynamischer gaat worden dan ooit. Nu de beurs steeds dichterbij komt, krijgen we een steeds beter overzicht van wat je kunt verwachten. Zo weten we nu dat er maar liefst 20 duikscholen en resorts uit Egypte aanwezig zullen zijn. Daarnaast is ook Bonaire zeer goed vertegenwoordigd met 14 duikscholen en accommodaties. 13 daarvan vind je overigens op het Bonaire Plein in hal 2. Uit Indonesië ontvangen we 12 exposanten en uit Curaçao 7. Daarnaast zijn er nog verschillende exposanten uit Spanje, Italië, de Filipijnen en de Malediven. Organisaties reizen lange afstanden om aanwezig te kunnen zijn op Duikvaker. Ruim 40 deelnemende duikorganisaties en resorts, reizen meer dan 5000 kilometer op weg naar Duikvaker (vaak combineren ze hun deelname met de beurzen in Duitsland en Parijs). Op de deelnemerslijst zie je precies welke exposant je kunt ontmoeten op Duikvaker.

Kom naar Duikvaker 2024!

Duikvaker 2024 belooft een onvergetelijk avontuur te worden voor iedereen die de diepten van de zee wil verkennen. Of je nu komt voor de nieuwste gear, inspirerende gesprekken, of gewoon de sfeer wilt proeven, Duikvaker is de plek waar je moet zijn.

De komende jaren is de jeugd voor ons een belangrijke doelgroep. Onze exposanten bieden programma’s aan voor jongvolwassenen. Denk daarbij aan avontuurlijke reizen, onderzoeksprogramma’s en carrièremogelijkheden. Op de beursvloer zijn ook heel leuke activiteiten voor de jeugd, die de onderwaterwereld graag willen leren kennen. Zo wordt er bijvoorbeeld een duikexpeditie georganiseerd in samenwerking met een aantal exposanten op de beursvloer. Uit onze gegevens blijkt dat we rond de 300 jonge bezoekers onder de 16 jaar kunnen verwachten. Fantastisch!

Wat we nu ook al zeker weten, is dat we veel lezers van DuikeninBeeld op Duikvaker kunnen verwachten.

Tot slot nog een paar belangrijke links voor up-to-date informatie tijdens de beurs:
Welke presentatie vindt nu plaats en welke presentatie straks: https://www.duikvaker.nl/up-to-date/
Duikvaker plattegrond: https://www.duikvaker.nl/beursplattegrond-bezoekers/
En natuurlijk lees je op deze website alle informatie over de activiteiten op de stand van DuikeninBeeld.

De organisatie heeft het afgelopen jaar weer hard gewerkt om er een mooie editie van te maken. We kijken uit naar jullie komst. En vergeet geen gebruik te maken van de kortingscode die DuikeninBeeld aanbiedt als je je toegangsbewijs bestelt.

We kijken uit naar je komst.

Duikvaker 2024

Wanneer:
zaterdag 3 februari van 10 tot 18 uur

zondag 4 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24, Houten

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 16,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB24 (geldig tot en met 2 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO Definition Duo 118 duiktas ter waarde van 275 euro.
Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang, maar reserveer in de voorverkoop wél een ticket.
Gratis parkeren.

Bestel nu je kaarten voor Duikvaker en vul onder aan de bestelling de speciale DuikeninBeeld promocode DIB24 in! Je krijgt  20% korting en wie weet, win jij de Scubapro Definition Duo duiktas t.w.v. 275 euro.
De actie loopt tot en met vrijdag 2 februari 2024.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief