Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Kom naar de infoavond over het Thalassa Dive Resort!

Op woensdagavond 23 november om 19:30 uur zal Simone Gerritsen in Haarlem haar Thalassa Dive Center presenteren in Nederland. Ben je op zoek naar een geweldige duikvakantie in Indonesië, Simone vertelt je graag alles over haar Thalassa Dive Resort en het 5* PADI duikcentrum. Natuurlijk is het Diving Holidays team er ook bij!

thalassa2

Thalassa Dive Resort is een kleinschalig resort op 25 minuten rijden van luchthaven Manado – Indonesië. Dit nieuwe en persoonlijke resort met een 5* PADI duikcentrum staat garant voor een onvergetelijke duikvakantie in Indonesië. Er zijn 20 gastenverblijven, een goed restaurant, gratis WiFi, 3 zwembaden en het duikcentrum hanteert een ‘Care & Carry service’, dus kortom: relaxen en genieten!

Thalassa staat bekend om persoonlijke service in combinatie met professionele en enthousiaste duikstaf. Je maakt fantastische duiken in het Bunaken Marine Park en dagtrips naar Lembeh Strait behoren ook tot de mogelijkheden.

Duikseizoen
Je kunt in Manado het hele jaar door duiken – met april tot en met september als allerbeste maanden. In de overige maanden is er kans op iets meer wind (vooral in december en januari) en soms een regenbui. De watertemperatuur varieert van een heerlijke 26 tot 29 graden.

Aanmelden
Je kunt je per e-mail aanmelden op reservations@divingholidays.nl of per telefoon op 020-5218100. Meer informatie volgt na aanmelding. Graag bij aanmelding je contactgegevens, telefoonnummer en het aantal personen doorgeven.

www.divingholidays.nl

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief