Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Een rijkelijk gevuld programma | Duikvaker 2024

Met nog slechts enkele weken te gaan kijkt duikend Nederland weer uit naar Duikvaker. Deze beurs, een jaarlijks hoogtepunt voor liefhebbers van de onderwaterwereld, opent haar deuren op 3 en 4 februari 2024 in Expo Houten. Dit jaar belooft het evenement groter te worden dan ooit tevoren, met een beursvloer die bol staat van activiteiten en meer dan 150 exposanten die staan te trappelen om hun passie en kennis met jou te delen.

Duikvaker2024_0008_Duikvaker 2022-59
Duikvaker2024_0010_Duikvaker 2022-68
Duikvaker2024_0012_Duikvaker 2022-75

Gratis toegang t/m 16 jaar

Allereerst goed nieuws voor de jongere avonturiers: ben je 16 jaar of jonger, dan is de toegang tot de beurs gratis. Ja, helemaal gratis! De organisatoren van Duikvaker zien het belang van het introduceren van een nieuwe generatie aan de onderwaterwereld. Een wereld die zowel fascinerend als kwetsbaar is en de moeite waard is om door iedereen ontdekt en beschermd te worden.

Kom naar Duikvaker 2024!

Duikvaker 2024 belooft een onvergetelijk avontuur te worden voor iedereen die de diepten van de zee wil verkennen. Of je nu komt voor de nieuwste gear, inspirerende gesprekken, of gewoon de sfeer wilt proeven, Duikvaker is de plek waar je moet zijn.

Een rijk gevuld programma

Duikvaker 2024 is de plek waar iedereen die wel eens heeft gedoken, regelmatig actieve duikers, leden van duikverenigingen en professionals samenkomen. Met meer dan 60 sprekers, die hun expertise en ervaringen delen, is er een schat aan kennis te vergaren. Of je nu geïnteresseerd bent in de onderwaterfilms, duikmaterialen, betoverende reisbestemmingen, carrièrekansen of technieken in onderwaterfotografie, op Duikvaker kun je dit alles zien en erover leren. En met een programma zo volgepakt zou je bijna twee dagen nodig hebben om alles te zien en te beleven.

Bereid je voor

Voor wie tijd wil besparen, is het aan te raden het beursbezoek vooraf goed te plannen. Bezoek de website van Duikvaker voor de up-to-date informatie over de aanwezige merken, duikscholen, opleidingen en reisbestemmingen. Ook het overzicht van de presentaties wordt regelmatig bijgewerkt, zodat je geen enkele kans mist om je duikkennis te verdiepen.

Activiteiten voor jong en oud

Naast het bewonderen van stands en het bijwonen van presentaties, is er op Duikvaker 2024 ook veel te beleven. Een bijzonder onderdeel van het programma is de Duikexpeditie, een speurtocht over de beursvloer voor kinderen tussen de 9 en 14 jaar. Organisaties zoals de Nederlandse Onderwatersport Bond werken samen met exposanten om een onvergetelijke ervaring te bieden, compleet met spellen, zoektochten en fotomomenten.

Aandacht voor duurzaamheid

Het evenement benadrukt ook het belang van de bescherming van onze oceanen. Bezoekers kunnen leren over duurzame praktijken in de duikindustrie, van eco-vriendelijke duikmaterialen tot projecten gericht op koraalherstel. Met de aanwezigheid van organisaties als Sea Shepherd en Manta Trust, biedt Duikvaker 2024 een platform voor belangrijke gesprekken over het behoud van onze onderwaterwereld.

Duikvaker 2024

Wanneer:
zaterdag 3 februari van 10 tot 18 uur

zondag 4 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24, Houten

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 16,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB24 (geldig tot en met 2 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO Definition Duo 118 duiktas ter waarde van 275 euro.
Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang, maar reserveer in de voorverkoop wél een ticket.
Gratis parkeren.

Bestel nu je kaarten voor Duikvaker en vul onder aan de bestelling de speciale DuikeninBeeld promocode DIB24 in! Je krijgt  20% korting en wie weet, win jij de Scubapro Definition Duo duiktas t.w.v. 275 euro.
De actie loopt tot en met vrijdag 2 februari 2024.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief