Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Indonesië - algemeen

Gratis workshop Mariene biologie en Onderwaterfotografie bij Thalassa

Een unieke kans! Van 25 november tot 10 december organiseert Thalassa Dive Resort een workshop Mariene biologie en Onderwaterfotografie met Steven Weinberg. En het is nog gratis ook! 

Ontdek de fascinerende onderwaterleven van Bunaken National Park, de Bangka Archipel en de Lembeh Strait door je eigen lens en die van Steven Weinberg.

Ontdek waarom het behoud van onze oceanen zo belangrijk is, tijdens deze gratis workshop met interessante lezingen over de biologie en ecologie van Noord-Sulawesi, een van de rijkste onderwatergebieden in de wereld, omlijst met creatieve fotopresentaties.

Auteur, fotograaf en mariene bioloog Steven Weinberg heeft meer dan 30 wetenschappelijke publicaties uitgebracht en meer dan 500 artikelen geschreven, waarin het onderwaterleven centraal staat. Vanaf 1979 doceerde hij aan de Universiteit in Puerto Rico en aan de Europese Hogeschool in Luxemburg.

Steven heeft als auteur een groot aantal onderwatergidsen en boeken gepubliceerd. Het meest opvallende aan zijn onderwaterfotografie is de elegante balans tussen wetenschap en visuele kunst.

Maak gebruik van deze unieke kans en boek je reis tijdens Duikvaker 2020 – Thalassa Dive Resorts Indonesië heeft een speciale aanbieding en daar krijg je deze workshop dan ook nog eens gratis bij! 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief