Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Indonesië - algemeen / Nieuws

Een explosie aan kleur en leven wacht op je bij Coral Eye

Prachtige riffen, een grote biodiversiteit en een explosie aan kleur. Bij Coral Eye op Bangka ligt de onderwaterwereld aan je voeten.

Coral Eye is een uniek Boutique Resort op het eiland Bangka, Noord-Sulawesi in Indonesië. Bangka ligt tussen Bunaken en Lembeh en combineert het beste van twee werelden: prachtige riffen en een grote biodiversiteit. Ook staat het eiland bekend om de veelheid aan zacht koraal en dat maakt de wereld onder water nog kleurrijker. Het huisrif bij Coral Eye is een aanrader voor zowel duikers als snorkelaars – je loopt vanaf het prachtige witte zandstrand of de pier zo het water in.

Coral Eye Bangka werd oorspronkelijk opgericht als een veldstation voor mariene biologie. Tegenwoordig is het een smeltkroes waar gepassioneerde reizigers, duikliefhebbers, onderwaterfotografen en mariene biologen elkaar treffen.

In 2022 bundelde Coral Eye de krachten met Siladen Resort & Spa en werd het resort naar een nieuw niveau van comfort voor gasten getild.

Kom je kijken op Duikvaker? Je vindt ons op stand 522.

Duikvaker 2023

Wanneer:
zaterdag 4 februari van 10 tot 18 uur

zondag 5 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 15,00 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB23 (geldig tot en met 3 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO ademautomaat MK19 EVO Din/G260 ter waarde van 705 euro. Een ademautomaat die staat voor betrouwbaarheid én duikcomfort!
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

Er staat van alles op het programma bij Duikeninbeeld!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Jij bepaalt welke foto’s in de Dynamische Foto-expo hangen! Stem op je favorieten! Elk uur worden de minst favoriete foto’s gewisseld voor nieuwe.
Heb jij ook een duikfoto voor de expo? Stuur nu in! Na Duikvaker ben je een fotoprint van max. 70*50 cm rijker.

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief