Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Main slider - Duikvaker / Nieuws

Duikvaker – 20% korting én kans op Scubapro ademautomaat!

Wil jij met 20% korting naar Duikvaker op 4 en 5 februari en ook nog eens kans maken op een Scubapro ademautomaat MK19 EVO din/G260? Bestel dan nu je ticket met de speciale kortingscode van DuikeninBeeld.

Op zaterdag 4 en zondag 5 februari is het tijd voor Duikvaker, het jaarlijkse evenement voor duikend, snorkelend en freedivend Nederland en België! Voor de 31ste keer is dit duikevent de start van een mooi duikseizoen! Dé plek waar je moet zijn voor duikmaterialen, de leukste bestemmingen, opleidingen, veel aandacht voor de natuur, gadgets, allerlei activiteiten en presentaties! En dit jaar zijn als vanouds alle drie de hallen weer gevuld!

En natuurlijk is ook DuikeninBeeld er weer met allerlei activiteiten waar je als bezoeker aan mee kunt doen – voor duikers én door duikers! Schuif aan bij specialisten aan de thematafel, doe mee aan de quiz, bewonder de mooiste duikfoto’s in de expo, ontmoet de makers en klets over jouw duikavonturen! Heb je ideeën voor of opmerkingen over DuikeninBeeld, wij horen ze graag.

Korting én kans op een SCUBAPRO ademautomaat

Wie in de voorverkoop entreekaarten koopt met de kortingscode van DuikeninBeeld (maar liefst 20% korting!), maakt bovendien kans op een Scubapro ademautomaat MK19 EVO din/G260 ter waarde van 705 euro. Een geweldige ademautomaat die staat voor betrouwbaarheid en duikcomfort voor elke duiker!

Duikvaker 2023

Wanneer:
zaterdag 4 februari van 10 tot 18 uur

zondag 5 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 15,00 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB23 (geldig tot en met 3 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO ademautomaat MK19 EVO Din/G260 ter waarde van 705 euro. Een ademautomaat die staat voor betrouwbaarheid én duikcomfort!
Gratis parkeren

Bestel nu je kaarten voor Duikvaker en vul onder aan de bestelling de speciale DuikeninBeeld promocode DIB23 in! Je krijgt  20% korting en wie weet, win jij de Scubapro ademautomaat MK19 EVO din/G260.
De actie loopt tot en met vrijdag 3 februari 2023.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief