Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Kom feest vieren met Buddy Dive Resorts en ABC Travel op Duikvaker!

Buddy Dive Resort bestaat in augustus 40 jaar en ABC Travel viert haar 25e verjaardag in april. Daardoor zal Duikvaker voor ons dit jaar extra feestelijk zijn.


Buddy Dive Resort bestaat in augustus 40 jaar en ABC Travel viert haar 25e verjaardag in april. Daardoor zal Duikvaker voor ons dit jaar extra feestelijk zijn.

Met 3 verschillende resorts en alles wat je nodig hebt voor boot- en kantduiken heeft Buddy Dive voor elke duiker wat wils. Je kunt ervoor kiezen om met een Buddy Dive pick-up truck het eiland te verkennen en de mooiste kantduikstekken te ontdekken. Of stap op de boot en laat je naar de mooiste plekken op Klein Bonaire brengen. Daarnaast biedt Buddy Dive faciliteiten om elke gast een heerlijk verblijf te bezorgen. Van Buddy Dive Kids club tot de grootste Tec afdeling van het Caribisch gebied.

ABC Travel organiseert al 25 jaar reizen naar Bonaire en mag zich inmiddels een echte Caribbean specialist noemen, met alle bestemmingen die hier de afgelopen jaren bij zijn gekomen. Duikreizen, combinatiereizen: alles kan! Onze reisspecialisten zoeken graag de beste deal voor je uit. Kom langs op Duikvaker en laat ABC Travel een mooie aanbieding voor je samenstellen voor je volgende duikreis naar Buddy Dive Resort.

Duikvaker vindt traditiegetrouw plaats in het eerste weekend van februari. Hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, is de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel info- en entertainment op de diverse podia, in de theaters en op de stands.

Duikvaker 2020:
vrijdag 31 januari van 18 tot 21 uur
zaterdag 1 februari van 10 tot 18 uur
zondag 2 februari van 10 tot 17 uur

20% korting en kans op een prijs!

Bestel je kaarten online met de speciale DuikeninBeeld-promocode! Je krijgt niet alleen 20% korting op de entreeprijs, maar maakt ook kans op een Scubapro Zoom Combo-snorkelset! Klik hier voor de kortingscode!

Alle info vind je op de website van Duikvaker en op de speciale Duikvaker-pagina op DuikeninBeeld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief