Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Scubapro MK19 EVO/G260 – onbelemmerd ademhalen

Ademhalen en comfort zijn bij SCUBAPRO onlosmakelijk met elkaar verbonden – ook in de MK19 EVO/G260 combinatie. 

Maak jij diepe duiken, duik je in koud water of in een omgeving met zanderige bodem, dan verdien je het beste! De MK19 EVO/G260 is dan dé ademautomaat voor jou. De ademcombinatie is populair onder alle types duiker, maar de loftrompet wordt zeker ook geblazen door technische en grotduikers.

De compacte MK19 EVO is volledig afgeschermd van de elementen en dat draagt bij aan een probleemloze werking, hoe koud het water ook is en hoeveel slib er ook in zit. De G260 is de meest gekopieerde luchtgebalanceerde tweede trap aller tijden.

De inwendige componenten zijn van metaal en de slang kan rechts of links worden aangesloten – ideaal voor technische duikers en een consistente topper.

Echte Scubapro pluspunten!

  • SCUBAPRO’s grootste tweede trap met zijn robuuste design van versterkt technopolymeer heeft een membraan dat uitermate snel reageert bij inademing, hoe je ook in het water ligt.
  • Dankzij de luchtgebalanceerde tweede trap klep kost inademen geen enkele moeite, op welke diepte je ook zit en wat de druk in de fles ook is.
  • Met de knop voor het instellen van de ademhalingsweerstand stem je zelf de luchtstroming af op veranderende diepten, wateromstandigheden en persoonlijke voorkeur. De VIVA (Venturi-Initiated Vacuum Assist) ‘dive/pre-dive’-schakelaar voorkomt blazen in koud water of bij gebruik van de tweede trap als octopus.
  • De High Flow-uitlaatklep verhoogt het ademhalingscomfort – uitademen kost nog minder moeite. De slang kan links en rechts worden aangesloten -handig voor technische duikers.
  • De Superflow-slang heeft een extra grote diameter zodat er bij elke ademhaling meer lucht wordt aangevoerd.
  • Het membraan van de luchtgebalanceerde eerste trap zorgt voor een constante luchtstroming zonder inspanning ongeacht de diepte, flesdruk en ademhalingsfrequentie
  • Het huis is volledig afgedicht, zodat het inwendige mechanisme niet wordt aangetast door water en verontreiniging en bijzonder goed bestand tegen bevriezing is.
  • De droge kamer heeft een dubbele veer waardoor hij nog compacter en meer betrouwbaar is.
  • Dankzij de twee hogedrukpoorten tegenover elkaar kan de eerste trap kan rechtop of ondersteboven worden gebruikt en kan een extra slang/zender worden aangesloten.
  • De draaibare kop is voorzien van vier High Flow-lagedrukpoorten en een axiale Super High Flow-lagedrukpoort zodat je de slangen van de technische duikset kunt aansluiten zoals jij dat wilt

Je kunt deze bikkel van een ademautomaat nu winnen!
Bestel je tickets voor Duikvaker 2023 met de DiB-code en je maakt kans!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief