Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Duik met René Weterings onder in Dahab

Ben je een enthousiaste onderwaterfotograaf maar zijn er nog wat puntjes die beter kunnen? Dan is deze fotografiereis iets voor jou. Samen met René Weterings, Nederlands kampioen onderwaterfotografie, ga je een week lang onderwaterfoto’s maken in Dahab aan de Rode Zee.

Van 9 tot en met 16 oktober 2022 organiseert Sea More Travel een duikreis onderwaterfotografie in Dahab aan de Rode Zee. Samen met René Weterings, viervoudig Nederlands Kampioen onderwaterfotografie, ga je een week lang onderwaterfoto’s maken in Dahab aan de Rode Zee. Het kristalheldere water, de prachtige koraalriffen en de overdaad aan (macro)onderwerpen zoals naaktslakjes, zeepaardjes en clownvissen vormen een uitstekende omgeving voor iedereen die zijn of haar onderwaterfotografie vaardigheden wil verbeteren. De reis is volledig verzorgd vanaf de aankomst op de luchthaven tot en met de transfer terug naar Sharm el Sheikh zodat je je helemaal kunt concentreren op datgene waar je voor gekomen bent – onderwaterfoto’s maken.

Dahab

Je verblijft in The Bridge Hotel in Dahab, een kleinschalig hotel met 12 kamers in het centrum van Dahab. Er wordt gedoken met duikcentrum Liquid Adventures dat bekend staat vanwege de uitstekende service en kwaliteit. Het voordeel van deze locatie is de ligging aan de boulevard en vlakbij de duikplaats “Mashraba” waar je vanuit het hotel zo heen loopt. Natuurlijk bezoek je behalve deze duikplaats ook andere plaatsen en maak je een dagtrip met de boot naar een verder gelegen duikplaats.

Groepsreis voor enthousiaste onderwaterfotografen.

Duikreis

Fotograferen in de Rode Zee … je ziet prachtige koraalriffen met de mooiste kleuren en vormen, vissen cruisen op hun gemak langs je heen, je spot een zeepaardje en iets verderop trekt een schorpioenvis je aandacht. Met je camera in de aanslag beweeg je zachtjes dichterbij en je neemt een aantal foto’s. Op het display van je onderwatercamera ziet het er fantastisch uit en overtuigd van een mooi resultaat zwem je tevreden terug naar de kant. Wanneer je de foto’s eenmaal op je computer hebt gezet raak je minder overtuigd van je succes, je foto’s zijn niet helemaal scherp, te donker of overbelicht, kortom… niet zoals je je had voorgesteld.
Herken je deze situatie? Ben je een enthousiaste onderwaterfotograaf maar zijn er nog wat puntjes die beter kunnen? Dan is deze fotografiereis iets voor jou.

Duikreis onderwaterfotografie Dahab, highlights

  • Fotografeer het kleurrijke onderwaterleven in de Rode Zee
  • Leer van viervoudig Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie
  • Inclusief 6 fotografie workshops door René Weterings
  • Kleinschalig hotel, 7 nachten volpension
  • Dagelijks diner op verschillende locaties in Dahab
  • Duik 6 dagen op duikplaatsen in en om Dahab
  • Inclusief boottrip naar het prachtige koraalrif van Gabr el Bint

Meer weten over deze duikreis onderwaterfotografie?

Fotoworkshops van René Weterings

Tijdens deze fotografiereis geeft René elke dag een anderhalf uur durende workshop over camera instellingen, flitser gebruik, compositie, macro, groothoek, snootfotografie en basis fotobewerking. Uiteraard is hij gedurende de dag aanwezig en beschikbaar voor vragen. Duiken en fotograferen zijn duidelijk zijn passie, zijn opgedane kennis deelt hij graag met andere enthousiastelingen, van beginners tot gevorderden. Met die insteek hoopt hij zelf ook altijd bij te leren in het vastleggen van de prachtige onderwaterwereld.

Het doel van deze reis is vooral veel interactie tussen de deelnemers en iedereen zoveel mogelijk te voorzien van tips en advies ter verbetering van zijn of haar onderwaterfoto’s.

Deze duikreis Onderwaterfotografie in Dahab wordt georganiseerd door:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief