Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Beleef het WK!

WK-logoVan 22 tot en met 25 mei is het WK Onderwaterfotografie 2015 in Zeeland. Bij de opening en de prijsuitreiking ben je van harte welkom!

Zoals elk WK wordt ook het WK Onderwaterfotografie officieel geopend. Op donderdag 21 mei is er een parade door Zierikzee en aansluitend wordt het WK officieel geopend.

Maar liefst 90 deelnemers uit 20 landen komen naar Zeeland om aan het WK deel te nemen. Vanaf het Kraanplein (naast het Havenpark) lopen de deelnemers, de vrijwilligers en een groep basisschoolleerlingen om 14:30 uur via de Appelmarkt en de Poststraat naar het Kerkplein van de Nieuwe Kerk. Heet jij hen welkom langs de route?

Vervolgens wordt het WK in de Nieuwe Kerk officieel geopend (15.15 uur). Ook daar kun je als toeschouwer bij aanwezig zijn.

De wedstrijddagen
Tijdens de wedstrijddagen kun je niet live bij het WK aanwezig zijn. Maar, net als de dagen voor het evenement, worden er tijdens het WK allerlei side-events georganiseerd, waar je aan kunt deelnemen. Presentaties van binnen- en buitenlandse topfotografen, workshops, testduiken, wandelingen, biologiepresentaties, er is een hoop te doen. Het volledige overzicht vind je onder Side-Events op de website van de Duikweek.

Wie wordt Wereldkampioen 2015?
Op deze avond wordt bekend wie de nieuwe wereldkampioen is. Op het strand van Renesse wordt bekend welke onderwaterfotograaf de beste van de wereld is. De huldiging van de kampioen en de officiële sluitingsceremonie zal hier ook plaatsvinden waarbij de CMAS-vlag wordt overgedragen aan het land dat in 2017 het WK zal organiseren: Mexico. Een spannend moment dus! Je bent van harte welkom om dit bij te wonen!

Wanneer: maandag 25 mei om 18:00 uur
Waar: Strand Renesse, ter hoogte van strandtent Our Seaside

Links

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief