Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Scuba-Academie en partners naar Duikvaker

Niet te missen op Duikvaker: Scuba-Academie! Ook dit jaar staat hét duikcentrum in Vinkeveen met haar partners op het duikevent. 

Scuba-Academie als clubhuis voor diverse projecten
Project Baseline Vinkeveen, Stichting In de Noordzee, Stichting Ghost Fishing. Allemaal hebben ze Scuba-Academie gekozen als thuisbasis. Op de Duikvaker zijn ze aanwezig op onze stand om alle vragen te beantwoorden. En… misschien wil je wel meedoen aan één van deze geweldige projecten.  Kom naar onze stand en doe mee!

Exclusieve aanbieding, alleen op Duikvaker
Wil je meer weten over onze winkel, GUE, NAUI of PADI opleidingen?  Wil je profiteren van een geweldige aanbieding die alleen geldig is tijdens de Duikvaker?  Ook dan is een bezoek aan onze stand 148 in Hal 1 meer dan de moeite waard.

Bootduiken

Verder kunnen we je alles vertellen over onze bootduiken op de Vinkeveense Plassen, duikarrangementen met lunch en BBQ of onze duikbootcharters met de Nordic SUB.

Just Water en Earth koffie

Dorst gekregen? Wij schenken water van Just Water. De enige leverancier die geen plastics gebruikt in de verpakking! Onze barista staat klaar om een heerlijke kop Earth koffie voor je te maken.

www.scuba-academie.nl

Duikvaker vindt traditiegetrouw plaats in het eerste weekend van februari. Hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, is de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel info- en entertainment op de diverse podia, in de theaters en op de stands.

Duikvaker 2019:
vrijdag 1 februari van 18 tot 21 uur (extra opening – zonder entertainment)
zaterdag 2 februari van 10 tot 18 uur
zondag 3 februari van 10 tot 17 uur

Bestel je kaarten met 20% korting en maak kans op een Scubapro duiktas!
Bestel je kaarten in de voorverkoop! Dat scheelt wachten bij de entree. En met de DiB promocode krijg je 20% korting en maak je kans op een Scubapro duiktas. Klik hier voor de promocode.

Alle info vind je op de website van Duikvaker en op de speciale Duikvaker-pagina op DuikeninBeeld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief