Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Even voorstellen: het DuikeninBeeld-team voor het ONK

“Het DuikeninBeeld-team voor ONK Onderwaterfotografie zoekt jou!” Met die kop plaatsten wij kort geleden een oproep. Het team is al compleet en coach Edwin van der Sande stelt de fotografen graag aan je voor.

Het DuikeninBeeld-team is compleet. Niet lang na de oproep stroomden de eerste aanmeldingen voor het team binnen. Het team dat gaat meedoen aan de Teamwedstrijd van het ONK Onderwaterfotografie 2024 – het onderdeel dat speciaal bedoeld is  voor fotografen die nog weinig tot geen ervaring hebben met fotowedstrijden.

Maximaal plezier

Het DuikeninBeeld-team voor ONK Onderwaterfotografie van 2024 bestaat uit zes enthousiaste fotografen: Béate, Daan, Frank, Hans, Jimmy en Melissa. Allemaal hebben ze er veel zin in. Tijdens het Duikvaker-weekend hebben (bijna) alle teamleden met elkaar kennis kunnen maken. Helaas kon Daan daar vanwege zijn werk niet bij zijn.

Coach Edwin van der Sande is blij dat iedereen ook echt met dezelfde doelstelling gaat deelnemen. “We gaan voor maximaal plezier en ik wil iedereen verder helpen en stappen laten maken”, aldus Edwin. “Ik ben echt heel blij als alle fotografen straks in november aangeven dat ze betere foto’s kunnen maken. Dat is in ieder geval wel waar ik mij voor in wil zetten.”

duikeninbeeld-team-onk-onderwaterfotografie-2024
Het DuikeninBeeld-fototeam voor het ONK 2024 met coach Edwin van der Sande. Deelnemer Daan ontbreekt op de foto.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief