Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Het DuikeninBeeld-team voor ONK Onderwaterfotografie zoekt jou!

Iedereen kan mooie onderwaterfoto’s maken! Dat zijn de eerste woorden op de website van het ONK Onderwaterfotografie. En het geldt ook voor jou! Zeker als jij je aanmeldt voor het DuikeninBeeld-team.

Elk jaar organiseert de Nederlandse Onderwatersport Bond een kampioenschap voor onderwaterfotografen en filmers. Het onderdeel Teamwedstrijd is speciaal bedoeld voor de fotografen die nog weinig tot geen ervaring hebben met fotowedstrijden. Je neemt dan in teamverband deel en wordt  geholpen door een coach. Als jij in het DuikeninBeeld team zit, staat Edwin van der Sande als coach voor jou klaar.

Waarom Edwin?

Vooral omdat Edwin het leuk vindt om jou te helpen en je te laten groeien. Edwin is één van de makers van DuikeninBeeld. Hij heeft zelf deelgenomen aan het Nederlands Kampioenschap, is als assistent mee geweest naar het Wereldkampioenschap en zat in de jury van het Nederlands en Belgisch Kampioenschapgejureerd. ook heeft hij in samenwerking met Dive and Travel meerdere Photo Experience-reizen georganiseerd en begeleid. Het gaat hem vast lukken om jou verder te helpen met jouw onderwaterfotografie.

— DuikeninBeeld-team: stappen maken met het gezelligste team van het ONK! —

Foto: Edwin van der Sande

Hoe groot is het team?

De spelregels van het ONK schrijven voor dat een team uit minimaal drie en maximaal zes deelnemers bestaat. Bij drie deelnemers levert iedere deelnemer twee foto’s in. Bij zes deelnemers levert iedere deelnemer één foto in. Die foto’s worden in de wedstrijdperiode gemaakt. Overigens kan je met de ervaring die je opdoet in het team, ook individueel meedoen aan de wedstrijd, bijvoorbeeld in de categorie Starters.

Foto: Edwin van der Sande
Foto: Edwin van der Sande

Wie kan zich aanmelden voor het DuikeninBeeld Team?

Als je een beginnende onderwaterfotograaf bent en niet eerder hebt deelgenomen aan het ONK, kun jij je aanmelden voor ons team. We willen met dit team de echte starters helpen.  Je hebt naast je camera minimaal één flitser: een beetje licht gaat je echt helpen bij het fotograferen in Zeeland. Je bent leergierig en enthousiast. Je gaat betere foto’s maken door het gewoon te doen. Dit betekent dat je minimaal tien duiken in de Grevelingen of Oosterschelde gaat maken in de wedstrijdperiode. Niet onbelangrijk , je bent gezellig. Het team van de leukste website voor en door duikers moet natuurlijk ook het gezelligste team worden.

Wat mag je als teamlid verwachten?

Allereerst gezelligheid, want we gaan het vooral leuk hebben met elkaar. Edwin zal een aantal workshops organiseren en het zal je zeker helpen als je deze volgt. Als coach helpt Edwin je bij de voorbereidingen en het maken van keuzes bij het inleveren van de foto’s. Als team gaan we de gemaakte foto’s bespreken, want we gaan natuurlijk ook van elkaar leren.

Is het iets voor jou?

Meld je aan! Wacht vooral niet te lang, want er kunnen maximaal zes mensen deelnemen aan dit team. En zodra het team is samengesteld, gaan we beginnen.

Stuur Edwin een mail op edwin@duikeninbeeld.tv en hij neemt contact met je op!

Wij wensen je alvast veel succes én plezier!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief