Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Roots Red Sea, Egypte

Bij Roots Red Sea vind je de rust van de woestijn aan de ene kant en de Rode Zee met zijn fascinerende onderwaterwereld aan de andere kant. Dé plek voor duikers en snorkelaars!

Roots_Red-SeaArrival & Reception (1)
Roots_Red-SeaAnemonefish-2362x1572

— Door de relaxte sfeer en persoonlijke aandacht voel je je bij Roots Red Sea en Pharaoh Dive Club meteen thuis!  —

Roots Red Sea is een kleinschalig en relaxt resort aan de rand van de Rode Zee, net buiten het traditionele plaatsje El Quseir. Het resort dat wordt gemanaged door de Pharaoh Dive Club (met de Britse eigenaren Steve en Clare, die al 35 jaar in dit gebied werken!), staat voor comfortabele accommodatie met moderne faciliteiten, waar voor iedereen in een unieke sfeer persoonlijke aandacht is.

Want Steve en Clare en hun staf willen maar één ding! Jou een geweldige vakantie bezorgen. Niets is het team te veel en dat hun gasten dat waarderen, blijkt wel – veel gasten komen terug naar deze heerlijke plek.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Roots_Red-SeaBBQ night

— Alleen al op het huisrif is de diversiteit enorm! En met een beetje geluk heb je een verrassende ontmoeting met groter leven!  —

Duiken!

Je steekt vanuit Roots Red Sea de weg over en je bent bij de Pharaoh Dive Club én het het huisrif Abu Sauatir. Van 8 tot 17 uur kun je onbeperkt duiken en je zult versteld staan van de diversiteit in deze baai. En als je geluk hebt, dan zou je wel eens een manta, adelaarsrog, walvishaai en dolfijnen kunnen zien!

Maar er valt meer te ontdekken in de Rode Zee! De Pharaoh Dive Club brengt je ook naar andere betoverende duikstekken langs de kust. Of je gaat met de Zodiac naar duikplekken die vanaf de kant minder goed bereikbaar zijn. En wil je de woestijn ontdekken, El Quseir bezoeken of een andere excursie doen, ook dat kan met Roots Red Sea!

Roots_Red-SeaNight at Roots (10)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Roots_Red-SeaDeluxe Chalet (2)

Roots Red Sea en Pharaoh Dive Club bezorgen jou een heerlijke duikvakantie – de ideale manier om in een relaxte omgeving de batterijen weer op te laden. Fijne vakantie!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief