Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Toine Smeets – Duiken in Marsa Alam

In november dook Toine Smeets bij Marsa Alam in de Rode Zee. Kijk het videoverslag van zijn duikreis – met koralen, kleurrijke vissen en zeekoeien!

Dit bericht delen

Toine Smeets

Hallo duikliefhebbers, Als lid van O.W.S.V. de Poolduikers in Kerkrade ben ik enkele jaren geleden gestart met duiken en het behalen van mijn 1* en 2* NOB- brevet. Voornamelijk duik ik in Nederland in de Boschmolenplas Panheel, in Zeeland, Belgie, Duitsland en tijdens mijn jaarlijkse vakantie in Egypte. Ik vind het leuk om te filmen en foto's te maken onderwater, maar ben hierin beginner, het duiken zelf staat voorop ! Gr. Toine

2 reacties

  1. Mooie beelden zeg!

    REAGEREN
    • Dank je 👌

      REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *