Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Instagram link in bio / Snorkelen op reis

Red Sea Splash – het leukste zomerkamp voor de hele familie

Wat doe jij deze zomer? Wat denk je van de Red Sea Splash, een vakantie vol snorkelen, duiken en avontuur voor de hele familie met Roots Red Sea en Pharaoh Dive Club? Plezier voor jong en oud gegarandeerd.

Een zomerkamp aan de Rode Zee voor het hele gezin, vol avontuur, snorkelen, duiken en andere activiteiten. Hoe klinkt dat? Het kan deze zomer bij Roots Red Sea en Pharaoh Dive Club. Voor het hele gezin is er van alles te doen!

Een geweldige week vakantie voor jou én je kinderen. Want terwijl jij gaat duiken of snorkelen in de Rode Zee, staat het Splash Club Team klaar voor de kinderen. Met een programma vol activiteiten in en rond het water en de woestijn met hun leeftijdsgenoten. Zeker weten dat deze vakantie voor hen (en voor jou!) een week van ‘Excitement, Fun & Adventure’ wordt. En wil je als ouders alle activiteiten samen met je kinderen doen, dat kan ook, jij kiest!

Ook in de avonduren is er van alles te doen… film in de open lucht, sterren kijken in de woestijn, een avond naar El Quseir. Leuk om met elkaar te doen!

— Een week vol Excitement, Fun & Adventure!—

RedSeaSplash_Roots_Alice3

U-8 Splash Club

Voor de jongsten zit duiken er nog niet in maar dat wordt voor de kids onder de 8 jaar ruimschoots goedgemaakt met heel veel snorkelen en freediven!

Snorkelcursus (met brevet!) – Spelenderwijs zeedieren herkennen – Introductie freediving – Knutselen – Op avontuur in de woestijn – Activiteiten samen met lokale kinderen – Poolgames.

— Red Sea Splash – De allerleukste vakantie voor het hele gezin! —

RedSeaSplash_Roots_Guests (24)

U-12 Explorer Club

Voor deze groep tot 12 jaar wordt er niet alleen een geweldig leuk snorkel- en freedivingprogramma georganiseerd, maar zij mogen als ze dat willen, ook zelf onderduiken in een geheel nieuwe wereld, waar ze zich zullen verwonderen maar vooral ook veel plezier zullen hebben! Tot 10 jaar is er het Bubblemaker-programma en krijgen de kids elke dag nieuwe Seal Team-opdrachten. Vanaf 10 jaar is deelname aan het Discover Scuba Diving programma mogelijk. Hoe vet is dat? Duiken in de Rode Zee!
Optioneel kan ook de opleiding Junior Open Water Diver worden gevolgd.

— Duiken, snorkelen, zwemmen, de woestijn in en veel meer – één groot avontuur! —

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U-16 Adventurer Club

Jonge duikers onder de 16 jaar die hun duikbrevet al hebben, maken elke dag samen met het Open Ocean Marine Field Station Team twee duiken in de Rode Zee en verkennen de lokale riffen. Elke duik is weer een verrassing, zo divers is het onderwaterleven. De duikers kunnen ook meedoen met workshops over onderzoek onder water en natuurlijk, dat wordt ook in de praktijk gebracht.
Nog geen duikbrevet? De mogelijkheid bestaat om samen met ons instructieteam de eerste duikopleiding te doen en het brevet te halen.

Verleng met een week liveaboard!

Je Red Sea Splash wordt nog leuker als je er een week aan vastplakt en meegaat op de Red Sea Splash liveaboard met MY Big Blue naar Fury Shoals. Ook nu met het hele gezin, precies waar het deze vakantie allemaal om draait. Onze Open Ocean biologen gaan mee aan boord en zij zullen je van alles vertellen over het wonderlijke onderwaterleven dat je tijdens je avonturen in het water tegenkomt. En ook leer je hoe je de onderwaterwereld in kaart brengt, sterker nog, je mag het zelf proberen! En weet je dat je bij Fury Shoals zeker dolfijnen gaat zien?!?

Of je nu snorkelt, duikt of freedivet of niet, iedereen kan mee. De comfortabele Big Blue met zijn bevlogen crew zet koers naar de Fury Shoals in de Rode Zee, waar de nodige beschutting is.

DCIM100GOPROGOPR6051.JPG
RedSeaSplash_Roots_Dolphin Days
RedSeaSplash_Roots_Guests (24)

Praktisch

De Red Sea Splash gaat van start op 3 en op 17 augustus 2024 en is een programma voor het hele gezin, van jong tot oud.
De eerste week verblijf je bij Roots Red Sea, dat buiten El Quseir (tussen Hurghada en Marsa Alam) direct aan de Rode Zee ligt en al veelvuldig in de prijzen is gevallen. Niet alleen heeft het resort een eigen duikcentrum, Pharaoh Dive Club, maar ook het Open Oceans Marine Field Station is op het terrein gehuisvest. Achter het resort, waar je keuze hebt uit verblijf in een Eco Hut, Deluxe Chalet of Boutique Room, begint de uitgestrekte Egyptische woestijn.
Als je kiest voor verlenging met de liveaboard aan boord van MY Big Blue, dan ga je op respectievelijk 10 of 24 augustus ’s avonds in Port Ghalib aan boord en vaart het comfortabele schip op zondagochtend uit. Ook deze safari staat helemaal in het teken van gezinnen.

Geen Red Sea Splash, maar wél een leuke duikvakantie...

Natuurlijk, ook zonder Red Sea Splash ben je het hele jaar door van harte welkom bij Roots Red Sea en Pharaoh Dive Club en/of aan boord van MY Big Blue! Ons enthousiaste team doet er er alles aan om jou een geweldige vakantie te bezorgen, of je nu alleen, met vrienden of met de hele club komt. Bij ons voelt iedereen zich thuis!

RedSeaSplash_Roots_Aiglon School (2)
RedSeaSplash_Roots_Phoebe2

Boeken en meer informatie

Je kunt de Red Sea Splash rechtstreeks boeken bij Roots Red Sea. In dat geval moet je zelf nog je vluchten regelen.
Heb je liever het gemak van een pakketreis, dus inclusief vluchten, dan kun je terecht bij Dive and Travel en Diving Holidays.

2 reacties

  1. Heel aantrekkelijk!
    Is er ook oppas mogelijk voor onze jongste van 2?

    REAGEREN
  2. Met gejuich ontvangen door de kinderen van 10 en 13. We komen op Duikvaker langs.

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief