Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Roots Red Sea – jouw duikresort direct aan de Rode Zee!

Op zoek naar een resort aan de Rode Zee waar je het gevoel hebt dat je thuiskomt? Kijk eens naar Roots Red Sea  – al 10 jaar vallen ze in de prijzen, en dat is niet voor niets!

Voor Roots Red Sea, het duikresort in El Quseir dat al vele malen in de prijzen viel, was het seizoen in 2022 écht booming! Toen de wereld noodgedwongen op slot ging, is het team van Roots keihard aan de slag gegaan. Eindelijk hadden we alle tijd om het resort op te knappen en te upgraden. We waren in 2022 dan ook helemaal klaar voor alle duikers die naar de Rode Zee kwamen!

Ook het onderwaterleven had de tijd gehad om weer helemaal op te bloeien, op het Abu Sauatir huisrif was het een explosie aan kleuren. Voor het eerst werden er ook zeepaardjes gezien. Viermaal zwom er zelfs een walvishaai langs! De filament-duivelsvis en dwergvleugelpaardvissen, ontelbaar veel werden er gezien! En dat zijn nog maar een paar van de highlights!

Natuurlijk zijn de usual suspects ook van de partij: de blauwgestippelde roggen, de adelaarsroggen die langs komen ‘vliegen’, en natuurlijk de speelse dolfijnen die we vandaag opnieuw zagen!

Kom op Duikvaker bij ons langs en ontdek zelf waarom Roots Red Sea sinds 2012 steeds weer in de prijzen valt – dat kan geen toeval zijn! Je vindt ons op stand 983.

Duikvaker 2023

Wanneer:
zaterdag 4 februari van 10 tot 18 uur

zondag 5 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 15,00 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB23 (geldig tot en met 3 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO ademautomaat MK19 EVO Din/G260 ter waarde van 705 euro. Een ademautomaat die staat voor betrouwbaarheid én duikcomfort!
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

Er staat van alles op het programma bij Duikeninbeeld!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Jij bepaalt welke foto’s in de Dynamische Foto-expo hangen! Stem op je favorieten! Elk uur worden de minst favoriete foto’s gewisseld voor nieuwe.
Heb jij ook een duikfoto voor de expo? Stuur nu in! Na Duikvaker ben je een fotoprint van max. 70*50 cm rijker.

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief