Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Fantastische liveaboard met Sea Serpent Fleet

Sea Serpent – misschien wel de meest bekende liveaboard vloot in de Rode Zee van Egypte! Met schitterende en onlangs gerenoveerde boten in verschillende prijscategorieën is er voor ieder wat wils! En het beste van dit alles? Diving World heeft speciale kortingsacties!

DivingWorld_dolfijnen_004
DivingWorld_Sea Serpent Grand REG 001

Sea Serpent Buddy Weeks!

Bij het boeken van een gedeelde cabine op een van de Sea Serpent boten ontvang je €100,- korting voor de tweede persoon én krijgt elke duiker aan boord €35,- tegoed om te besteden tijdens de reis. Deze unieke gelegenheid maakt het mogelijk om niet alleen te genieten van de prachtige onderwaterwereld, maar ook om te besparen op reiskosten en tegelijkertijd een onvergetelijke ervaring te delen met een duikbuddy! (Deze actie geldt voor trips tussen 1 juni 2024 tot 31 augustus 2024.)

Sea Serpent Loyaliteitskorting!

Maar dat is nog niet alles! Sea Serpent beloont ook haar trouwe klanten met wat loyaiteitskorting! Op de trips tussen 1 april en 14 september 2024, en van 1 december tot 31 december 2024, kunnen duikers profiteren van €100,- korting per boeking. Dit betekent extra besparingen en de mogelijkheid om je volgende duikavontuur nog betaalbaarder te maken!

Mis deze kans niet en boek vandaag nog je duikreis met Sea Serpent bij Diving World. Voor meer informatie en om je reis te boeken, kun je terecht op de website.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief