Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Laat je vakantie beginnen op Duikvaker!

Duikvaker 2018 op 3 en 4 februari is het startpunt van je volgende duikvakantie. Ruim 50 reisorganisaties, duikresorts en duikscholen uit alle delen van de wereld wijzen je de weg.

Foto: Edwin van der Sande

Al 26 jaar is Duikvaker het ontmoetingspunt voor duikende reizigers en de reiswereld. Of je nu in Spanje wilt duiken of in Antarctica, in Egypte of op Bonaire, in Indonesië of in Schotland, op hét duikevent van het jaar vind je alle informatie en inspiratie die je nodig hebt om je volgende duikreis te plannen.

Organisator Patrick van Brienen is enthousiast: «In 2018 bieden we nog meer nieuwe bestemmingen. Ik ben vooral blij dat dit jaar ook de duikcentra aan de Rode Zee weer van de partij zijn. En ook landen als Zuid-Afrika en Mozambique zijn vertegenwoordigd. Ik durf gerust te stellen dat de crème de la crème van de duikreiswereld naar Duikvaker komt.»

Naast duikresorts en duikscholen staan ook de toonaangevende reisorganisaties uit eigen land klaar voor de bezoeker. Zij bieden een programma met koude en warme bestemmingen en regelen de hele reis van deur tot deur, ook voor wie nog duiken wil leren. Onbezorgd reizen op maat, dat is wat zij je bieden.

  

Kom in vakantiesferen op Duikvaker!

Klik voor een lijst met exposanten.

 

Korting en kans op een tassenset!
Noteer 3 en 4 februari nu in je agenda. Je kunt al kaarten bestellen. Met de kortingscode van DuikeninBeeld krijg je 20% korting en maak je kans op een tassenset van Scubapro.

Duikvaker vindt plaats op 3 en 4 februari 2018 in Expo Houten. Blijf op de hoogte via de Duikvaker website, Duikvaker op Facebook en op DuikeninBeeld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief