Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Flamingo Diving – Jouw boutique duikadres op Bonaire

Flamingo Diving brengt Bonaire naar Duikvaker. Op stand 399 in Hal 3 laten zij je kennismaken met hun persoonlijke aanpak.

Bon-bini na Flamingo Diving, al 6 jaar TripAdvisor Travelers Choice op Bonaire. Deze kleinschalige aan zee gelegen dive shop biedt full-service tank rental en hoogwaardige PADI cursussen in kleine groepjes of helemaal privé vanuit je eigen beach villa. Ook vind je er het breedste aanbod aan uiteenlopende gids-duikervaringen.

De shop is ideaal gelegen, het dichtst bij de mooiste duikplekken aan het zuidelijke natuurgebied. Dat betekent dat de shop vrijwel altijd op de route richting de dive site ligt. Onze gidsen zijn in-house opgeleid en kennen de riffen, waaronder de uitdagende oostkant, op hun duimpje.

Na de duik geniet je van een selectie aan vers seizoensfruit en een lekker geparfumeerd doekje om het zout mee van je gezicht te halen. Dit alles tegen concurrerende prijzen. Duiken moet als vakantie aanvoelen, dat is het motto bij Flamingo Diving. Je medereizigers zullen zich heerlijk op hun gemak voelen en kunnen in één van de hangmatten genieten met een cocktail, terwijl ze wachten op jouw terugkomst. Je voelt dat het een familiebedrijf is.

Kom als een gast, vertrek als een vriend. Tot de volgende “Bon Bini”.

Voor meer informatie of om te reserveren, bezoek:
Website: www.flamingodiving.com
Instagram: @flamingodiving
Telefoon/WhatsApp: +5997868123

Duikvaker 2023

Wanneer:
zaterdag 4 februari van 10 tot 18 uur

zondag 5 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 15,00 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB23 (geldig tot en met 3 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO ademautomaat MK19 EVO Din/G260 ter waarde van 705 euro. Een ademautomaat die staat voor betrouwbaarheid én duikcomfort!
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

Er staat van alles op het programma bij Duikeninbeeld!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Jij bepaalt welke foto’s in de Dynamische Foto-expo hangen! Stem op je favorieten! Elk uur worden de minst favoriete foto’s gewisseld voor nieuwe.
Heb jij ook een duikfoto voor de expo? Stuur nu in! Na Duikvaker ben je een fotoprint van max. 70*50 cm rijker.

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

1 reactie

  1. Dit is sprookjes achtig mooi! Niets aan toe te voegen!👌👌👌👌😎😎😎

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief