Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Diving Holidays op Duikvaker: schitterende duiken en exotische sferen

Diving Holidays is ook in 2018 op Duikvaker aanwezig. Dé stand om inspiratie op te doen voor je volgende duikvakantie.

Diving Holidays staat al jaren op het leukste duikevent van het jaar. Patricia van Mourik: «Het mooie van Duikvaker is dat je als duiker persoonlijk in gesprek kan gaan met de eigenaren van alle prachtige resorts en duikscholen op de mooiste plekken in de wereld. Wat is nou beter dan alle informatie uit eerste hand te krijgen?»

Diving Holidays heeft een divers aanbod van duikbestemmingen – van de Rode Zee tot Azië en van de Middellandse Zee tot het Caribisch gebied. Patricia: «Het team van Diving Holidays is dé specialist voor het verzorgen van je duikvakantie. Zelf zijn we fanatieke duikers en hebben we veel bestemmingen persoonlijk bezocht en goedgekeurd.»

Ben jij op zoek naar een duikreis met schitterende duiken, zon, zee, strand en exotische sferen? Kom dan langs op de stand! Je vindt Diving Holidays in Hal 2, standnummer 204.

Kaarten met 20% korting en kans op een Scubapro-tassenset
Bestel nu je kaarten voor het leukste duikevent van 2018! Met de kortingscode van DuikeninBeeld krijg je in de voorverkoop maar liefst 20% korting én maak je kans op een Scubapro-tassenset ter waarde van 185 euro. Klik hier voor de code.

Interactief programma op de stand van DuikeninBeeld
Ook dit jaar draait het op de stand van DuikeninBeeld om ‘meedoen’. Schuif aan bij de thematafels met leuke onderwerpen en interessante specialisten. Bepaal welke foto’s in de Dynamische Foto-expo blijven hangen – stem en maak kans op een Cressi rugzak. En ga met jouw favoriete product op de foto in onze fotolijst – wie weet win je het product. En… krijg je onze nieuwsbrief nog niet, meld je aan en maak kans op een leuke prijs. Klik voor het programma.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief