Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Duikvaker: koop nu kaarten met korting en maak kans op Scubapro tassenset!

Wil jij met 20% korting naar Duikvaker en ook nog eens kans maken op een Scubapro tassenset? Bestel dan nu je toegangskaart met de speciale kortingscode van DuikeninBeeld.

Op 3 en 4 februari 2018 is het tijd voor Duikvaker, het jaarlijkse evenement voor duikend Nederland en België! Alweer voor de 26ste keer! Drie hallen vol met duikmaterialen, de leukste bestemmingen, opleidingen, veel aandacht voor de natuur, gadgets, allerlei activiteiten en presentaties! En natuurlijk is ook DuikeninBeeld er weer met allerlei activiteiten waar je als bezoeker aan mee kunt doen – voor duikers én door duikers!

Wie in de voorverkoop zijn entreekaarten koopt, maakt bovendien kans op een Scubapro tassenset ter waarde van 185 euro. De mooie tassenset bestaat uit de Dry Bag 50l, de Compact Dry en de Tablet Bag.

Hoe je kans maakt? Bestel nu je kaarten voor Duikvaker en vul onder aan de bestelling de speciale DuikeninBeeld promocode DIB2018 in! Je krijgt maar liefst 20% korting en wie weet, krijg jij de Scubapro tassenset tijdens Duikvaker uitgereikt.

De actie loopt tot en met vrijdag 2 februari 2018 om 15:00 uur.

Wil je op de hoogte blijven van DuikeninBeeld op Duikvaker, ga naar ons evenement op Facebook of kijk op onze speciale Duikvaker-pagina!

3 reacties

 1. Hallo,

  Via jullie site wil ik kaarten bestellen voor de Duikvaker, maar het is niet mogelijk om onze gegevens in te vullen.
  Hebben jullie daar een oplossing voor?
  M.vr.gr. Henk Meijer

  REAGEREN
 2. Beste Henk, we hebben korte tijd een storing gehad op het systeem. Dit is inmiddels verholpen en je kan weer kaarten bestellen. Tot ziens op Duikvaker.

  REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief