Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Instagram link in bio

Het kompas wijst naar EWDR – navigeer mee

Al sinds 1991 is EWDR (Eigen Wijze DuikReizen) een begrip binnen de wereld van de duikreizen. Ze geven je een kijkje achter de schermen.

Sinds 1991 is EWDR (EigenWijze DuikReizen) hét adres voor bijzondere duikvakanties. Ze zijn gespecialiseerd in maatwerk en dat maakt elke reis uniek. Na een uitdagende tijd tijdens COVID gaat alles nu weer in opwaartse lijn met zowel trouwe als nieuwe klanten die hun weg naar EWDR vinden.

Het team van EWDR is dynamisch en betrokken. De broers Robbert & Sebastiaan op’t Hof, samen met Rianne Poessé, vormen het hart van het bedrijf. Recentelijk hebben Michel & Pascale de Huu zich bij hen gevoegd. Arjan Gunnink, de man die EWDR oprichtte, geniet nu van zijn pensioen maar is dit najaar nog actief bij een groepsreis naar Papoea-Nieuw-Guinea.

Groepsreizen

Over groepsreizen gesproken, op de nieuwe website van EWDR is een speciale groepsreizen pagina waar alle groepsreizen aangekondigd worden. Naast de “standaard” groepsreizen met een reisleider, is het ook mogelijk voor individuele duikers om zich aan de sluiten bij een EWDR Buddyreis. Dit is een reis die georganiseerd is door bijvoorbeeld een duikvereniging of een groep vrienden, waar andere duikers welkom zijn zich bij aan te sluiten. Ideaal voor duikers die geen vaste buddy hebben bijvoorbeeld.

Zijn groepsreizen jouw ding? Bekijk dan zeker de liveaboard reis naar de Malediven op 19 april 2024 o.l.v. Nanneke Boers en de Sardine Run mét aansluitend een safari in Zuid-Afrika in juni/juli 2024 o.l.v. Rianne Poessé.

Nieuwe locatie

Het team van EWDR verhuist binnenkort naar een ruimere locatie in Utrecht. Als je een bezoekje brengt, maak je waarschijnlijk kennis met Sebastiaan, het gezicht van het kantoor. Zowel hij als zijn tweelingbroer Robbert, beiden ervaren duikers, staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Tegenwoordig vinden veel van hun klantgesprekken plaats via videogesprekken. En een leuk detail: Rob en Sebas zijn onlangs allebei vader geworden!

Sebastiaan
Rob
Michel en Pascale
Rianne

Michel, Pascale en Rianne zijn niet gebonden aan één vaste locatie – ze leven als ‘digital nomads’. Op dit moment verblijven Michel en Pascale in Bali, waar ze klanten uit Duitsland, Zwitserland en Frankrijk bijstaan. Tussen hun werkzaamheden door duiken ze graag in de Balinese wateren. Michel is niet alleen een expert in reizen, maar ook een technisch duikinstructeur. Hij geeft onder andere de Mares Horizon rebreather cursus in Bali. Als je een tech duiker bent en advies wilt over de beste tech duikbestemmingen, dan is Michel je go-to persoon. En het mooie is: naast Duits, Engels en Frans, spreekt hij ook gewoon Nederlands.

Als de digitale kracht achter EWDR is Rianne verantwoordelijk voor alles wat online gebeurt. Momenteel verblijft ze in Fiji waar ze, samen met haar partner, de komende maanden aan het zeilen en duiken is. Met de hulp van Starlink internet blijft ze verbonden met EWDR. Ze bezoekt verschillende duikresorts in Fiji en zal deze binnenkort op de EWDR-website & socials delen.

Over de website gesproken, deze is compleet vernieuwd! Rianne is druk bezig om alle reizen op de website te zetten. Kun je niet meteen vinden wat je zoekt? Aarzel niet en neem contact op met Rob of Sebas. Zij kunnen je direct informeren of de reis die je in gedachten hebt beschikbaar is.

Bekijk hier de nieuwe website van EWDR.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief