Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Duikgidsen Zeeland, Bonaire en Curaçao verkrijgbaar op Duikvaker

Op de stand van Duikeninbeeld zijn tijdens de Duikvaker alle duikgidsen van Marloes Otten verkrijgbaar. En natuurlijk is de maker ook zelf aanwezig!


Tijdens Duikvaker is Marloes Otten aanwezig op de stand van Duikeninbeeld. Niet alleen als redactielid van Duikeninbeeld, maar ook als auteur van de Duikgids Zeeland, Duikgids Bonaire en Duikgids Curaçao. Alle duikgidsen zijn op de stand verkrijgbaar en natuurlijk is Marloes beschikbaar voor aanvullende informatie. Wil je een exemplaar met opdracht voor jezelf of je buddy? Uiteraard is dat geen probleem!

De eerste Duikgids Zeeland verscheen in 2010 en kende al snel een tweede druk. In 2017 werd de Duikgids volledig herzien, alle informatie is geactualiseerd en er zijn nieuwe duiklocaties toegevoegd. De 96 beschreven duiklocaties in het Grevelingenmeer, de Oosterschelde, de Westerschelde en het Veerse Meer worden geïllustreerd met beelden van het onderwaterleven dat je op de desbetreffende locatie kunt aantreffen.
Duik jij in Zeeland, dan is dit een must-have!

Heb je vragen over duiken in Zeeland, Bonaire of Curaçao? Stel ze gerust! Marloes is het hele weekend aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

Duikeninbeeld vind je deze editie van Duikvaker in Hal 1, standnummer 142.

Kaarten met 20% korting en kans op een Scubapro-tassenset
Bestel nu je kaarten voor het leukste duikevent van 2018! Met de kortingscode van DuikeninBeeld krijg je in de voorverkoop maar liefst 20% korting én maak je kans op een Scubapro-tassenset ter waarde van 185 euro. Klik hier voor de code.

Interactief programma op de stand van DuikeninBeeld
Ook dit jaar draait het op de stand van DuikeninBeeld om ‘meedoen’. Schuif aan bij de thematafels met leuke onderwerpen en interessante specialisten. Bepaal welke foto’s in de Dynamische Foto-expo blijven hangen – stem en maak kans op een Cressi rugzak. En ga met jouw favoriete product op de foto in onze fotolijst – wie weet win je het product. En… krijg je onze nieuwsbrief nog niet, meld je aan en maak kans op een leuke prijs. Klik voor het programma.

1 reactie

  1. Handig, ik ga over een paar weken naar Curacao. ik kom bij je langs, kan wel wat tips gebruiken

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief