Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Nederlands Kampioen geeft workshop onderwaterfotografie bij Scuba Connection

Wil jij (nog betere) foto’s onder water maken? Wil je meer halen uit je onderwaterfoto’s? Wil jij meer tips en trucs waarmee je meteen aan de slag kan? Doe mee aan de workshop die René Weterings, de Nederlands Kampioen, op zondag 12 mei verzorgt bij Scuba Connection in Naarden.

Dag vol onderwaterfotografie
René Weterings, Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie 2018, neemt je in deze workshop mee langs de basisbeginselen van onderwaterfotografie. Onderwerpen als belichting en belichtingstechnieken, compositie, witbalans en kleuren komen aan de orde. Handige informatie waarmee je meteen aan de slag kan – dezelfde dag nog. Want na de theorie ga je duiken in de Vinkeveense Plassen waar je het geleerde in de praktijk kunt toepassen. René is stand-by en kan je helpen als dat nodig is. Na de duik bekijk je samen met René de foto’s en geeft hij aanvullende tips.

Dagvullend
De workshop begint om 9:30 bij Scuba Connection in Naarden. Na een presentatie in de ochtend en een lekkere lunch ga je ’s middags duiken in Vinkeveen. Na de duik bekijk je samen met René en de andere deelnemers de gemaakte foto’s en krijgen jullie aanvullende tips. Een leuke dag die je voorbereidt op een duikseizoen van mooie foto’s!

Praktische info
De prijs van deze workshop is 79 euro inclusief lunch.
Aanmelden kan op info@scubaconnection.nl, waar je meer informatie kunt aanvragen.

www.scubaconnection.nl

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief