Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikvaker Thematafel – Foto’s rubriceren… zo vind je ze terug!

Inspiratie, informatie en interactie – daar draait het om aan de Thematafels op de stand van DuikeninBeeld. Onderwaterfotograaf  Ron Offermans helpt je om orde in de ‘chaos’ van foto’s te scheppen. 

Als je begint met onderwaterfotografie, kun je meestal je gemaakte foto’s makkelijk terugvinden op de computer. Maar voor wie al wat langer bezig is, is dat vaak al wat lastiger. Laat staan dat je door de jaren heen duizenden onderwateropnamen hebt gemaakt, loop je het risico dat je het overzicht totaal kwijt raakt.

Het beste kun je al vanaf het begin structuur in je fotobibliotheek brengen en extra informatie toevoegen. Dat kan o.a. met Lightroom van Adobe. Als je het zo niet vanaf het eerste begin hebt gedaan, is dat geen ramp, maar kost het iets meer moeite. Zie er niet tegenop, maar pak het vanaf nu goed aan!

Heel veel informatie zit al in de foto’s zonder dat je dit beseft. Met het toevoegen van een klein beetje extra informatie beschik je dan plotseling over een enorme database waarin je foto’s heel eenvoudig kunt terugvinden. Daar zul je in de toekomst heel veel profijt van hebben.

Aan de Thematafel legt Ron Offermans uit hoe je met minimale inspanning maximaal resultaat kunt verkrijgen! Het proberen meer dan waard!

Wanneer?

zaterdag 14:00 uur
zondag 10:30 uur
(tijden onder voorbehoud)

Waar?

Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Duikvaker 2023

Wanneer:
zaterdag 4 februari van 10 tot 18 uur

zondag 5 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 15,00 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB23 (geldig tot en met 3 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO ademautomaat MK19 EVO Din/G260 ter waarde van 705 euro. Een ademautomaat die staat voor betrouwbaarheid én duikcomfort!
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

Er staat van alles op het programma bij Duikeninbeeld!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Jij bepaalt welke foto’s in de Dynamische Foto-expo hangen! Stem op je favorieten! Elk uur worden de minst favoriete foto’s gewisseld voor nieuwe.
Heb jij ook een duikfoto voor de expo? Stuur nu in! Na Duikvaker ben je een fotoprint van max. 70*50 cm rijker.

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief