Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Word jij De Slimste Duiker 2023?

Op Duikvaker 2023 barst de strijd om de titel De Slimste Duiker weer los! Speel op het duikevent mee voor een plek in de finale op zaterdag of zondag en maak kans op een Suunto D5 duikcomputer!

Hoe slim ben jij? Op Duikvaker kun je dat testen in de quiz De Slimste Duiker! Kom naar de stand van DuikeninBeeld in Hal 1 en probeer een finaleplaats te bemachtigen! Ben jij één van de vijf finalisten die op zaterdag of zondag om een Suunto D5 duikcomputer gaat strijden?

In de quiz – met een dikke knipoog – krijg je kennisvragen voorgeschoteld, maar ook vragen over grappige, interessante weetjes. Soms multiple choice, soms een open vraag en soms een schattingsvraag. Graaf in je geheugen, duik in je parate kennis én bereid je voor op DuikeninBeeld – veel (niet alle!) antwoorden kun je daar namelijk vinden. Want in de ruim 10.000 berichten en artikelen die daar staan, vind je veel informatie. En vergeet Scubapedia niet, de bibliotheek met weetjes.

Aan het einde van de zaterdag en de zondag wordt de finale gespeeld. Wie daaraan deelneemt, wordt op zaterdag tussen 15:45 en 16:30 en op zondag tussen 15:15 en 15:45 uur bekendgemaakt. Op beide dagen wint degene met de hoogste score de Suunto D5 duikcomputer, t.w.v. 599 euro, die beschikbaar wordt gesteld door AmilcoSports. Niet gek toch?!

Duikvaker 2023

Wanneer:
zaterdag 4 februari van 10 tot 18 uur

zondag 5 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 15,00 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB23 (geldig tot en met 3 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO ademautomaat MK19 EVO Din/G260 ter waarde van 705 euro. Een ademautomaat die staat voor betrouwbaarheid én duikcomfort!
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

Er staat van alles op het programma bij Duikeninbeeld!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Jij bepaalt welke foto’s in de Dynamische Foto-expo hangen! Stem op je favorieten! Elk uur worden de minst favoriete foto’s gewisseld voor nieuwe.
Heb jij ook een duikfoto voor de expo? Stuur nu in! Na Duikvaker ben je een fotoprint van max. 70*50 cm rijker.

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief