Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Ben jij de slimste duiker?

Speel op Duikvaker mee met deze quiz van Duikeninbeeld! Beantwoord leuke, grappige of interessante vragen en test je duikkennis en je kennis van de onderwaterwereld! De dagwinnaar krijgt een Suunto D5 duikcomputer ter waarde van 599 euro!

Hoe slim ben jij? Op Duikvaker kun je dat testen in de quiz De Slimste Duiker! Kom naar de stand van DuikeninBeeld in Hal 1 en probeer een finaleplaats te bemachtigen! Ben jij één van de vijf finalisten die om een Suunto D5 duikcomputer gaat strijden?

In de quiz krijg je kennisvragen voorgeschoteld, maar ook vragen over grappige, interessante weetjes. Soms multiple choice, soms een open vraag en soms een schattingsvraag. Graaf in je geheugen, duik in je parate kennis én bereid je voor op DuikeninBeeld – veel (niet alle!) antwoorden kun je daar namelijk vinden. Want in de ruim 8000 berichten en artikelen die daar staan, vind je veel informatie. En vergeet Scubapedia niet, de bibliotheek met weetjes.

Aan het einde van de zaterdag en de zondag wordt de finale gespeeld. Wie daaraan deelneemt, wordt op zaterdag tussen 15:45 en 16:45 en op zondag tussen 15:00 en 15:30 uur bekendgemaakt. Op beide dagen wint degene met de hoogste score de Suunto D5 duikcomputer, t.w.v. 599 euro, die beschikbaar wordt gesteld door AmilcoSports. Niet gek toch?!

Wil je alvast warmlopen? Klik op onderstaande knop en maak kans op een Aqua Lung snorkelset.

Duikvaker vindt traditiegetrouw plaats in het eerste weekend van februari. Hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, is de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel info- en entertainment op de diverse podia, in de theaters en op de stands.

Duikvaker 2020:
vrijdag 31 januari van 18 tot 21 uur
zaterdag 1 februari van 10 tot 18 uur
zondag 2 februari van 10 tot 17 uur

20% korting en kans op een prijs!

Bestel je kaarten online met de speciale DuikeninBeeld-promocode! Je krijgt niet alleen 20% korting op de entreeprijs, maar maakt ook kans op een Scubapro Zoom Combo-snorkelset! Klik hier voor de kortingscode!

Alle info vind je op de website van Duikvaker en op de speciale Duikvaker-pagina op DuikeninBeeld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief