Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Win een 10-daagse duikreis naar Camiguin bij Souldivers

Souldivers organiseert weer een spectaculaire prijsvraag op de Duikvaker van aanstaand weekend. De eerste prijs is een volledig verzorgde duikreis naar de Filipijnen, tweede prijs is een paar Mares Quattro Vinnen en de derde prijs een Mares X-vision masker.

Souldivers is het enige duikcentrum in Nederland met een eigen duikreisbureau onder garantie van SGR. Mooie duikbestemmingen, kleinschalige accommodaties en professionele duikcentra, waar ze vanuit Souldivers direct contact mee hebben.

Camiguin_FilipijnenAlles wordt tot in de puntjes voor je verzorgd, zowel voor individuen en als groepen.  Bij groepsreizen gaat er vaak een eigen instructeur mee, die ter plekke de duiken begeleidt en opleidingen kan geven. Naast de bekende bestemmingen gaan we ook naar Kaap Verdië, Costa Rica, de Azoren, IJsland, de Bahama’s, Australië, Jordanië, Scapa Flow, Soedan en Mozambique.

Vul op de stand van Souldivers (185) de prijsvraag in en win een schitterende 10-daagse duikreis naar de nieuwe Souldivers-vestiging op het eiland Camiguin in de Filipijnen.

Als je op de beurs een reis boekt krijg je direct 50 euro korting op de reissom.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief