Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikvaker Thematafel – Zo maak je een visportret!

Inspiratie, informatie en interactie – daar draait het om aan de Thematafels op de stand van DuikeninBeeld. Onderwaterfotograaf René Weterings neemt je mee in de ‘geheimen’ van zijn visportretten.

In 2022 werd hij voor de vijfde keer op rij Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie – René Weterings! Met zijn tips til jij je onderwaterfoto’s naar een nog hoger niveau! Aan de Thematafel gaat hij het hebben over het maken van ‘visportretten’. Al 4 jaar op rij maakt hij goudwinnende visportretten!

Vissen zijn uitermate geschikt om treffende portretten van te maken. Zeg nou zelf, vissen zijn toch de reden waarom je bent gaan duiken? De ene vis is de andere niet, dat vraagt elke keer om een andere benadering om er een goed portret van te maken. Hoe pak je dat aan? Waar kun je op letten? Wat is de succesformule van René?

Schuif bij de Thematafel aan en praat mee over hoe je mooiste visportretten kunt maken in Nederland óf op die mooie reisbestemming. René zal daarbij natuurlijk ook de nodige voorbeeldfoto’s uit zijn eigen archief laten zien. Misschien maak je zelf al mooie visportretten of heb je er nog moeite mee? Je bent bij deze uitgenodigd om aan te schuiven!

Wanneer?

zaterdag 11:00 uur
zondag 14:00 uur
(tijden onder voorbehoud)

Waar?

Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Duikvaker 2023

Wanneer:
zaterdag 4 februari van 10 tot 18 uur

zondag 5 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 15,00 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB23 (geldig tot en met 3 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO ademautomaat MK19 EVO Din/G260 ter waarde van 705 euro. Een ademautomaat die staat voor betrouwbaarheid én duikcomfort!
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

Er staat van alles op het programma bij Duikeninbeeld!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Jij bepaalt welke foto’s in de Dynamische Foto-expo hangen! Stem op je favorieten! Elk uur worden de minst favoriete foto’s gewisseld voor nieuwe.
Heb jij ook een duikfoto voor de expo? Stuur nu in! Na Duikvaker ben je een fotoprint van max. 70*50 cm rijker.

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief