Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Nieuwtjes en aanbiedingen bij Onderwaterhuis.NL op Duikvaker

Op zaterdag 1 en zondag 2 februari 2020 staat het team van Onderwaterhuis.NL weer met een grote bomvolle stand op Duikvaker. 

Op zaterdagochtend 1 februari wordt de stand helemaal gevuld met alles op het gebied van onderwaterfotografie en –video. Op vrijdagavond 31 januari is de stand van Onderwaterhuis.NL dan ook nog niet geopend.

Wat heeft Onderwaterhuis.NL te bieden op Duikvaker?
Veel!

Alles voor beginners, gevorderden en pro’s op het gebied van onderwaterfotografie en –videografie. De winkel in Oud Gastel is op zaterdag 1 februari dicht!

Nieuwtjes en beursaanbiedingen
Bijvoorbeeld de Olympus Tough TG6 onderwatercamera met veel uitbreidingsmogelijkheden. De Sea&Sea DX-6G onderwatercamera. Flitsers van Sea&Sea, INON en de nieuwe Backscatter MIni Flash 1.
Complete onderwatersets met Sony en Canon systeemcamera’s.  Professionele behuizingen van Nauticam voor o.a. Sony A7R IV, Sony A6600, Nikon Z6/Z7, Canon G7XMark III, Panasonic GH5 en de Z Cam E2/E2C 4K camera. De nieuwe Anglerfish onderwater monitor, die op allerlei onderwaterhuizen geplaatst kan worden. Hugyfot Vision Xs housing ook met monitor.
Een flink assortiment aan (video)lampen van Keldan, Weefine en Bigblue: van kleine focuslamp tot professionele videobelichting.
De aluminium T-housing voor de Gopro Hero 8 met optioneel magnetisch filter/macrolens-systeem.

Waar?
Recht tegenover de ingang van hal 1!

Duikvaker vindt traditiegetrouw plaats in het eerste weekend van februari. Hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, is de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel info- en entertainment op de diverse podia, in de theaters en op de stands.

Duikvaker 2020:
vrijdag 31 januari van 18 tot 21 uur
zaterdag 1 februari van 10 tot 18 uur
zondag 2 februari van 10 tot 17 uur

20% korting en kans op een prijs!

Bestel je kaarten online met de speciale DuikeninBeeld-promocode! Je krijgt niet alleen 20% korting op de entreeprijs, maar maakt ook kans op een Scubapro Zoom Combo-snorkelset! Klik hier voor de kortingscode!

Alle info vind je op de website van Duikvaker en op de speciale Duikvaker-pagina op DuikeninBeeld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief