Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Ontdek de onderwaterwereld op Duikvaker!

Duikvaker, dé beurs voor duikliefhebbers, belooft dit jaar groter en veelzijdiger te zijn dan ooit. Als duiken, snorkelen of freediving jouw passie is, mag je deze beurs niet missen. Met een ongekende variëteit aan duikreizen, -materialen, opleidingen en onderwaterfotografie, biedt Duikvaker alles wat je je kan wensen.

Wereldwijde inspiratie en duikbestemmingen

Op Duikvaker presenteren exposanten van over de hele wereld, waaronder Europa, de Filipijnen, de Malediven, Bonaire, Curaçao en Egypte, hun aanbod. Ze inspireren je met prachtige duikvakanties en laten zien wat de duikwereld te bieden heeft. Of je nu geïnteresseerd bent in vakanties naar exotische locaties zoals Bonaire, Indonesië of Egypte, of meer wilt weten over technisch duiken, flora en fauna of duurzaamheid, Duikvaker heeft het allemaal.

Kom naar Duikvaker 2024!

Duikvaker 2024 belooft een onvergetelijk avontuur te worden voor iedereen die de diepten van de zee wil verkennen. Of je nu komt voor de nieuwste gear, inspirerende gesprekken, of gewoon de sfeer wilt proeven, Duikvaker is de plek waar je moet zijn.

Duikvaker2024_0009_Duikvaker 2022-65
RW055087_Duikvaker_2023_Rene-Weterings
Duikvaker2024_0008_Duikvaker 2022-59

De nieuwste duikmaterialen en expertadvies

Naast de breed scala aan vakantiebestemmingen, biedt Duikvaker ook een kijkje in de nieuwste duikmaterialen. Van innovatieve duikcomputers tot trimvesten en maskers, alle bekende merken zijn vertegenwoordigd op de beurs. Je kunt direct vragen stellen aan de experts en zo meer halen uit je duikhobby.

Ontdek je mogelijkheden

Ook aan de jongere duikers is gedacht. Met speciale programma’s zoals een duikexpeditie zet de jeugd de eerste stappen in de duikwereld. Duikvaker moedigt jongvolwassenen aan om de veelzijdige mogelijkheden van hun duikhobby te verkennen. Of het nu gaat om een tussenjaar doorbrengen op een tropisch eiland waar je als duikinstructeur werkt, bijdragen aan koraalrestauratieprogramma’s om kwetsbare onderwaterecosystemen te beschermen en herstellen, of het verrichten van onderwateronderzoek in bijvoorbeeld Egypte. Duikvaker belicht deze unieke kansen en biedt jongeren ook speciale reizen die specifiek zijn ontworpen om hen avontuur, educatie en uitzonderlijke duikervaringen te bieden. Deze initiatieven bieden jongvolwassenen niet alleen een onvergetelijke ervaring, maar dragen ook bij aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen de duiksport.

Mis het niet! Zet Duikvaker 2024 in je agenda en bestel je toegangsbewijs.

Duikvaker 2024

Wanneer:
zaterdag 3 februari van 10 tot 18 uur

zondag 4 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24, Houten

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 16,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB24 (geldig tot en met 2 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO Definition Duo 118 duiktas ter waarde van 275 euro.
Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang, maar reserveer in de voorverkoop wél een ticket.
Gratis parkeren.

Bestel nu je kaarten voor Duikvaker en vul onder aan de bestelling de speciale DuikeninBeeld promocode DIB24 in! Je krijgt  20% korting en wie weet, win jij de Scubapro Definition Duo duiktas t.w.v. 275 euro.
De actie loopt tot en met vrijdag 2 februari 2024.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief