Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikvaker Thematafel – Meer doen met je duik

Inspiratie, informatie en interactie – daar draait het om aan de Thematafels op de stand van DuikeninBeeld. Duiken is leuk, maar meer doen met je duik is nog leuker! 

Projectduik_MattijsdeValk
Projectduik_FerrySchram
Projectduik_FerrySchram_CeesKassenberg

Duiken is wat Ferry Schram het liefst doet! Voor de fun, om anderen op te leiden én om projecten te doen. Want hoe leuk duiken ook is, hoe veel leuker is het om met een doel te duiken, en zeker als je dat met andere duikers doet?

Deze vorm van duiken wordt ook wel projectduiken genoemd. Voorbeelden? Een kaart van de plaatselijke duikstek maken bijvoorbeeld. Of Project Baseline, die met verschillende chapters zichtmetingen doet. Een plaatselijke schoonmaakduik. Koraal herstellen in tropsiche wateren. Kreeften tellen voor het waterschap. Een wrak in kaart brengen.  Spooknetten verwijderen. Zo kunnen we wel doorgaan want de mogelijkheden zijn eindeloos! Projecten zijn er (te bedenken) voor alle duikers – recreatief en/of technisch.

Wil jij weten hoe je zoiets aanpakt? Waar begin je? Waar moet je aan denken? Of wil je inspiratie opdoen voor een volgend duikseizoen? Schuif aan bij Ferry!
En doe jij al projecten? Kom er ook bij want ook jij bent een inspiratie voor ons en anderen.

Wanneer?

zaterdag 16:00 uur
zondag 11:30 uur
(tijd onder voorbehoud)

Waar?

Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Duikvaker 2023

Wanneer:
zaterdag 4 februari van 10 tot 18 uur

zondag 5 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 15,00 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB23 (geldig tot en met 3 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO ademautomaat MK19 EVO Din/G260 ter waarde van 705 euro. Een ademautomaat die staat voor betrouwbaarheid én duikcomfort!
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

Er staat van alles op het programma bij Duikeninbeeld!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Jij bepaalt welke foto’s in de Dynamische Foto-expo hangen! Stem op je favorieten! Elk uur worden de minst favoriete foto’s gewisseld voor nieuwe.
Heb jij ook een duikfoto voor de expo? Stuur nu in! Na Duikvaker ben je een fotoprint van max. 70*50 cm rijker.

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief