Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film / Het verhaal achter de foto

Bultrugkalf – Het verhaal achter de foto

Daniel Versteeg, die in mei bij ons in beeld is, snorkelde in Tonga met bultruggen en kwam deze moeder met kalf tegen.


Onze laatste trip naar Tonga stond in het teken van walvissen. Elf dagen snorkelen met deze prachtige dieren. Op een van de dagen hebben we ruim twee uur in het water gelegen met een kalf, zijn moeder en een escort. Om de tien minuten kwam het kalf naar boven om lucht te halen. Op zo’n moment kon ik deze foto schieten.

Daniel Versteeg is deze maand ‘in beeld’ op DuikeninBeeld. Klik hier voor meer foto’s en het verhaal van deze fotograaf.

Lees en kijk nog een ‘verhaal achter de foto’:

Het verhaal achter de foto
Dat beelden vaak meer zeggen dan duizend woorden, staat buiten kijf! Maar soms kan het verhaal het beeld versterken. In deze serie vertellen onderwaterfotografen het verhaal achter de foto – hun beleving of de techniek!
Heb jij ook zo’n foto met een mooi verhaal? Plaats de foto in je album in de fotogalerie en stuur een mailtje naar redactie@duikeninbeeld.tv met het verhaal. Een selectie van de verhalen zal worden geplaatst op DuikeninBeeld. Nog geen eigen album, registreer je, upload een foto en je hebt een eigen album.

4 reacties

 1. Wat genieten om alleen al naar deze foto te kijken. Laat staan om daar bij in het water te mogen liggen. Super Daniel!

  REAGEREN
 2. Het artikel bevat dode links naar https://duikeninbeeld.tv/daniel-versteeg-in-beeld/

  REAGEREN
 3. Bedankt Jan, we hebben het aangepast.

  REAGEREN
 4. Dank je wel Edwin. Dit was echt een gave reis. Kan niet wachten om nog een keer terug te gaan. En Jan. Bedankt voor je melding.

  REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief