Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film / Het verhaal achter de foto

Uitgelichte slangaal – Het verhaal achter de foto

Daniel Versteeg, die in mei bij ons in beeld is, laat zien dat je wel een plan kunt maken, maar dat het soms ook anders loopt dan je verwacht.

Deze foto heb ik gemaakt tijdens de Photo Experience in Lembeh. Het idee was om een frogfish van achter in te flitsen en met een snoot alleen het oog uit te lichten. De frogfish liet zich die duik niet zien, maar wel deze slangaal. Hij was goed benaderbaar en met één flitser heb ik de zilveren gloed rondom de aal opgezet. Met de andere flitser en een snoot heb ik het gele oog uitgelicht. Nog steeds ben ik super trots op deze foto.

Daniel Versteeg is deze maand ‘in beeld’ op DuikeninBeeld. Klik hier voor meer foto’s en het verhaal van deze fotograaf.

Lees en kijk nog een ‘verhaal achter de foto’:

Het verhaal achter de foto
Dat beelden vaak meer zeggen dan duizend woorden, staat buiten kijf! Maar soms kan het verhaal het beeld versterken. In deze serie vertellen onderwaterfotografen het verhaal achter de foto – hun beleving of de techniek!
Heb jij ook zo’n foto met een mooi verhaal? Plaats de foto in je album in de fotogalerie en stuur een mailtje naar redactie@duikeninbeeld.tv met het verhaal. Een selectie van de verhalen zal worden geplaatst op DuikeninBeeld. Nog geen eigen album, registreer je, upload een foto en je hebt een eigen album.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief