Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Bezoek Thalassa op Duikvaker

Bij Thalassa Dive Resorts Indonesia (stand #613) zijn ze zeer verheugd op weer een échte beurs.

De stand wordt als vanouds bemand door onze vrienden Paul & Yvonne, die je alles uitleggen over Noord Sulawesi. Hoewel Simone (managing owner) niet aanwezig kan zijn, is ze beschikbaar via Zoom vanaf Manado, zodat je ook haar direct kan bevragen over het duiken, het gebied, én natuurlijk ons gloednieuwe resort.
Ook hebben we een fantastische beursaanbieding: 1 week bij Thalassa Dive Resort Lembeh en 1 week in ons nieuwe Thalassa Dive & Wellbeing Resort in Manado voor een zeer scherpe prijs. Dit doen we omdat we merken hoeveel mensen zin hebben in een echte duikvakantie met veel plezier, veel duiken, en heerlijk eten.
Vergeet ook niet bij Yvonne & Nico te vragen over Kehidupan Anda, de stichting die onze middelbare school draaiende houdt. Er worden allerlei mooie kunstwerken en boeken verkocht waarvan de opbrengst naar de school gaat, en dat is hard nodig voor “onze kids” die zich klaarstomen voor een hernieuwd toerisme-seizoen in 2022/23. We zijn klaar voor je en heten je graag weer welkom in Noord Sulawesi. Kom gerust langs bij stand #613, de koffie staat klaar!

Duikvaker 2022

Wanneer:
zaterdag 2 april van 10 tot 18 uur

zondag 3 april van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 14,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB22 (geldig tot en met 1 april). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO Dry Bag ter waarde van 79 euro.
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

En ook bij DuikeninBeeld staat er van alles op het programma!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

Vergeet vooral ook niet een kijkje te nemen in onze foto-expo waar onderwaterfotografen hun foto exposeren plus het verhaal achter de foto.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief