Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film / Het verhaal achter de foto

Baitball in de Filipijnen – Het verhaal achter de foto

Marlène Terpstra, die in maart bij ons in beeld is, was getuige van een plaatselijke zonsverduistering onder water. Een wolkje?

Dit was in de Filipijnen (Cebu) waar we tijdens een duik in een geweldige baitball terechtkwamen. Het werd donker onder water en ik begon aan mijn camera-instellingen te rommelen omdat ik dacht dat er wolken voor de zon waren geschoven of zo, maar dit bleken weet ik niet hoeveel sardientjes te zijn die om ons heen cirkelden. Een duikster belandde er middenin. Ik heb haar op de foto gezet terwijl zij aan het filmen is. Het was een ervaring die op mijn bucketlist stond en die kon ik die dag mooi afvinken!

Marlène Terpstra is deze maand ‘in beeld’ op DuikeninBeeld. Klik hier voor meer foto’s en het verhaal van deze fotograaf.

Lees en kijk nog een ‘verhaal achter de foto’:


Natuurlijk licht


Half-half bootje


Beweeglijke beestjes

Het verhaal achter de foto
Dat beelden vaak meer zeggen dan duizend woorden, staat buiten kijf! Maar soms kan het verhaal het beeld versterken. In deze serie vertellen onderwaterfotografen het verhaal achter de foto – hun beleving of de techniek!
Heb jij ook zo’n foto met een mooi verhaal? Plaats de foto in je album in de fotogalerie en stuur een mailtje naar redactie@duikeninbeeld.tv met het verhaal. Een selectie van de verhalen zal worden geplaatst op DuikeninBeeld. Nog geen eigen album, registreer je, upload een foto en je hebt een eigen album.

1 reactie

  1. Mooie foto! Ik heb daar ook gedoken en het blijft altijd fascinerend.

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief