Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Thematafel: Levens redden met een AED

Interessante mensen, interessante onderwerpen aan de DuikeninBeeld-thematafels op Duikvaker! Schuif eens aan bij Guy Thomas van DAN en praat mee over het gebruik van een AED in je duikleven én het gewone leven.

Als duiker kun je er van op aan dat DAN – Divers Alert Network klaarstaat als je iets overkomt. Maar DAN is veel meer dan alleen een duikverzekeraar. DAN doet intensief onderzoek om zo de duikveiligheid te vergroten, voert actief campagnes om duikers bewust te maken en ontwikkelt opleidingen die van levensbelang kunnen zijn.

Op Duikvaker schuift Guy Thomas, vice-president bij DAN Europe, bij ons aan de thematafel aan. Hij zal je meer vertellen over het gebruik van een AED en hoe dat levens kan redden. Hij praat niet alleen, maar laat ook zien hoe ‘makkelijk’ (na het volgen van een korte opleiding) het is.
Heb je vragen over AED’s, het gebruik in de duiksituatie of je dagelijkse leven, kom erbij!

Wanneer?
zaterdag 12.30 uur
zondag 12.00 uur

Waar?
Op de stand van DuikeninBeeld

Benieuwd naar de andere specialisten en hun onderwerpen aan de thematafels op de stand van DuikeninBeeld? Klik hier! Of houd onze Duikvaker-pagina in de gaten met al het nieuws rondom het leukste duikevent van het jaar.

Kaarten met 20% korting en kans maken op een Scubapro tassenset van 185 euro? Bestel nu met de promocode van DuikeninBeeld.

Tot Duikvaker!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief