Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Groot Bonaireplein op Duikvaker

Bonaire, al jaren dé topbestemming voor duikers uit alle hoeken van de wereld, presenteert zich op Duikvaker 2024 groter dan ooit tevoren. In hal 2 vind je een groot Bonaireplein waar je je kunt laten informeren over duiken op Bonaire, je verblijf op het eiland en alle activiteiten die je tijdens je vakantie ook nog kunt ondernemen.

Duikscholen en accommodaties

Een groot aantal duikscholen en diverse accommodaties presenteren hun exclusieve aanbiedingen en programma’s. Of je nu een beginnende duiker bent die al het mooie van de onderwaterwereld wil ontdekken, of een meer ervaren duiker op zoek naar de ultieme duikervaring, op het Bonaireplein vind je gegarandeerd wat je zoekt.

Tourism Corporation Bonaire

Tourism Corporation Bonaire is ook aanwezig op het Bonaire Plein. Heb je specifieke vragen over Bonaire, de duiklocaties of andere activiteiten op het eiland? Dan ben je bij de stand van Tourism Corporation Bonaire aan het juiste adres. Zij beantwoorden je vragen over Bonaire en geven je waardevolle tips en informatie.

Happy Hour

En om de beursdag goed te eindigen is er zowel op zaterdag als zondag een speciaal happy hour op het Bonaire plein. Een perfect moment om oude bekenden te ontmoeten en onder het genot van een drankje en Bonairiaanse hapjes gezellig bij te kletsen met de enthousiaste deelnemers op het plein.

Foto: Isabelle Kuehn/Shutterstock

Duiken op Bonaire

Maar waarom zou je als duiker juist voor Bonaire kiezen als je volgende duikbestemming? Bonaire is een waar paradijs voor duikliefhebbers. Er zijn meer dan 85 duiklocaties die je kunt kiezen, waardoor je gemakkelijk al je tijd onder water kunt doorbrengen. Op Bonaire ontdek je tropische riffen die barsten van kleur, dankzij de aanwezigheid van meer dan 57 koraalsoorten en ruim 350 vissoorten. Het unieke aan Bonaire is dat de meeste duiklocaties direct vanaf de kustlijn bereikbaar zijn. Let gewoon op de gele stenen langs de kustweg met daarop de namen van de duiklocaties.

Accommodaties

De accommodatiemogelijkheden zijn net zo divers als het eiland zelf. Of je nu kiest voor een luxe resort, een privévilla, een boetiekhotel, een knusse B&B of een modern appartement, op Bonaire vind je ongetwijfeld een plek die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Kortom, als duikliefhebber mag je de beurs Duikvaker 2024 absoluut niet missen. Zorg dat je erbij bent en laat je inspireren door de vele exposanten.

Bestel je tickets

Wil je meer weten over duiken en de boeiende wereld onder water? Bezoek dan één van de vele exposanten tijdens Duikvaker 2024. Bestel je entreebewijs via  https://www.duikvaker.nl/toegangsbewijs/. De oceanen wachten op je! 

Duikvaker wordt gehouden op 3 en 4 februari 2024 in Expo Houten. De beurs ligt centraal in Nederland en is goed te bereiken met het openbaar vervoer. WiFi op de beursvloer is voor alle bezoekers gratis te gebruiken.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief