Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Word Dive Buddy van Save Our Sharks op Duikvaker!

Op Duikvaker introduceert Save Our Sharks een nieuw programma: Save Our Sharks Dive Buddy. Sluit je aan! 

Duikers zijn dol op haaien (gelukkig niet andersom). Daarom is Save Our Sharks er ook dit jaar bij om met duikers te praten over haaien en hun bescherming. Onze stand staat in het teken van de zes zintuigen van een haai en we vertellen graag over hoe je prooien kan zoeken met elektriciteit of over de ingenieuze lopende band in de bek van een haai.

Als je, net zoals wij, haaien een warm hart toedraagt kan je dat vanaf nu laten zien: met trots lanceren we op Duikvaker het Save Our Sharks Dive Buddy programma, een vriendennetwerk waarin we samen met iedereen in de duikwereld aan haaienbescherming willen werken. De Save Our Sharks Dive Buddies duiken alleen op een verantwoorde manier met haaien en doen mee met ons om internationaal aandacht te vragen voor gezonde oceanen.

www.saveoursharks.nl

Duikvaker vindt traditiegetrouw plaats in het eerste weekend van februari. Hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, is de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel info- en entertainment op de diverse podia, in de theaters en op de stands.

Duikvaker 2019:
vrijdag 1 februari van 18 tot 21 uur (extra opening – zonder entertainment)
zaterdag 2 februari van 10 tot 18 uur
zondag 3 februari van 10 tot 17 uur

Bestel je kaarten met 20% korting en maak kans op een Scubapro duiktas!
Bestel je kaarten in de voorverkoop! Dat scheelt wachten bij de entree. En met de DiB promocode krijg je 20% korting en maak je kans op een Scubapro duiktas. Klik hier voor de promocode.

Alle info vind je op de website van Duikvaker en op de speciale Duikvaker-pagina op DuikeninBeeld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief