Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Ook de NOB en Duikspotter zijn op Duikvaker

Het is bijna zover: Duikvaker 2018! Een evenement met uiteenlopende bedrijven en onderwerpen, maar allemaal met één passie: Onderwatersport. En daar zal de NOB, de Nederlandse Onderwatersportbond, niet ontbreken.

Foto: Marloes Otten


Tijdens Duikvaker zal de NOB met twee onderwerpen aanwezig zijn. Naast de vanzelfsprekende NOB-informatie vind je ook Duikspotter op de stand. Duikspotter is het nieuwe platform dat de NOB afgelopen december heeft gelanceerd. Het is dé plek waar je inspiratie kunt vinden voor je volgende duik, onder andere via honderden artikelen afkomstig uit Onderwatersport Magazine. Je vindt informatie over het nieuwe platform en je kunt je opgeven om Duikspotter een maand lang gratis te proberen. Verder kun je voor de nieuwe NOB-opleidingsboeken ook terecht op de stand?

Je vindt de NOB in hal 1, standnummer 154!

Kaarten met 20% korting en kans op een Scubapro-tassenset
Bestel nu je kaarten voor het leukste duikevent van 2018! Met de kortingscode van DuikeninBeeld krijg je in de voorverkoop maar liefst 20% korting én maak je kans op een Scubapro-tassenset ter waarde van 185 euro. Klik hier voor de code.

Interactief programma op de stand van DuikeninBeeld
Ook dit jaar draait het op de stand van DuikeninBeeld om ‘meedoen’. Schuif aan bij de thematafels met leuke onderwerpen en interessante specialisten. Bepaal welke foto’s in de Dynamische Foto-expo blijven hangen – stem en maak kans op een Cressi rugzak. En ga met jouw favoriete product op de foto in onze fotolijst – wie weet win je het product. En… krijg je onze nieuwsbrief nog niet, meld je aan en maak kans op een leuke prijs. Klik voor het programma.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief